Krásne tváričky z legendárneho Dallasu? Nie na všetky je po rokoch pekný pohľad! Škoda

Priscilla Presley, Linda Gray a Victoria Principal - kedysi a dnes. Ktorá zo slávnej trojice zostarla najšarmantnejšie? Ktorá to s večným omladzovaním prehnala?

05.01.2020 00:00
debata (3)
Zľava: Linda Gray, Priscilla Presley   a... Foto: SITA/AP, Profimedia, Pravda
Linda Gray, Priscilla Presley a Victoria Principal Zľava: Linda Gray, Priscilla Presley a Victoria Principal na archívnych záberoch.

Medzi sedemdesiatničky sa ako posledná dostala len pred pár dňami herečka Victoria Principal, seriálová polovička Bobbyho Ewinga – Pamela. Okrúhle narodeniny oslávila 3. januára. Slávna seriálová hviezda bola v rokoch 1985 až 2006 manželkou prominentného plastického chirurga Harryho Glassmana a zrejme aj to sa podpísalo pod jej záľubou v chirurgickom vylepšovaní. Honba za večnou mladosťou sa jej nevyplatila, jej pekná tvárička by bez skalpela zostarla určite krajšie.

Herečka Victoria Principal. Foto: SITA/AP, Gus Ruelas
Victoria Principal Herečka Victoria Principal.

Herečka Linda Gray, slávna predstaviteľka Sue Ellen Ewingovej, má 79 rokov. A hoci je najstaršou spomedzi spomenutých seriálových krások, vyzerá skvelo. Najmä vďaka tomu, že na rozdiel od svojich niekdajších kolegýň, ona sa plastickej chirurgii úspešne vyhla. Zostarla so šarmom a svoj typický úsmev predvádza s noblesou, vrásky na jej tvári jej zo šarmu neuberajú.

Herečka Linda Gray. Foto: Profimedia
Linda Gray Herečka Linda Gray.

Priscilla Presley (74) v Dallase stvárňovala postavu krásnej Jenny Wade 6 rokov, svojou tvárou herečka očarila aj mimo televíznych kamier. Bohužiaľ, jej krása pominula, o čo sa Priscilla Presley sama výrazne zaslúžila. Už pred rokmi sa začala niekdajšia manželka Elvisa Presleyho vzpierať prírode a starnutie túžila zastaviť zubami-nechtami. Tvár plná botoxu, poznačená množstvom chirurgických zákrokov, sa tak rokmi stala jej „poznávacím“ znamením.

Herečka Priscilla Presley. Foto: Profimedia
Priscilla Presley Herečka Priscilla Presley.
Herečka Linda Gray, predstaviteľka Sue Ellen,...
Herečka Linda Gray.
+8Zľava: herec Patrick Duffy, herečka Linda Gray...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Priscilla Presley #Linda Gray #Victoria Principal

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....