S vareškou či bez nej? Z princa Georgea rastie hviezda kráľovskej rodiny

Britská kráľovná Alžbeta II. sa odfotila s troma následníkmi trónu.

04.01.2020 17:07
debata (3)

Záber vznikol týždeň pred Vianocami v Buckinghamskom paláci, v sobotu ho zverejnili. Kráľovná na fotografii stojí v bielych šatách na červenom koberci, po jej pravej ruke pózuje na schodíku jej syn princ Charles, ktorý drží okolo ramena svojho vnuka princa Georgea. Na druhej strane stojí Georgeov otec, princ William.

Alžbeta II. sa odfotila s troma následníkmi... Foto: SITA/AP, Ranald Mackechnie
princ William Alžbeta II. sa odfotila s troma následníkmi trónu. Po jej pravej ruke pózuje na schodíku jej syn princ Charles, ktorý drží okolo ramena svojho vnuka princa Georgea. Na druhej strane stojí Georgeov otec, princ William.

Aj počas Vianoc zverejnil Buckinghamský palác fotografie kráľovnej Alžbety II. a troch následníkov trónu, ale tie boli menej oficiálne – zobrazovali členov kráľovskej rodiny pri príprave vianočného pudingu.

Kráľovná Alžbeta II., princ George, princ... Foto: Reuters, Chris Jackson
princ George Kráľovná Alžbeta II., princ George, princ William a princ Charles pri príprave vianočného pudingu.

Najmladšiemu z prítomných, šesťročnému princovi Georgeovi, radí nad miskami s ingredienciami okrem kráľovnej aj jeho otec, princ William, aj dedko, princ Charles.

Časopis Vanity Fair k fotografii z varenia pudingu napísal, že George na nej vyzerá veľmi profesionálne a kuchynské náčinie zrejme nedrží v ruke prvýkrát. Jeho matka vojvodkyňa Kate v jednom televíznom predvianočnom rozhovore povedala, že jej deti s nadšením pomáhajú v kuchyni.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #kráľovná Alžbeta II.

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...