Touto vetou Pitt na Zlatých glóbusoch rozosmial Anistonovú! Kde bola Jolie?

Brad Pitt prežil počas Zlatých glóbusov veľký okamih - na pódiu si prevzal sošku v kategórii "najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe", ocenenie mu vyniesla rola v snímke Vtedy v Hollywoode.

06.01.2020 11:15
debata (1)

Už pred Zlatými glóbusmi americké médiá špekulovali, ako sa budú tváriť niekdajší manželia, Pitt a Aniston, počas večera – nominovaní totiž boli obaja, takže ich účasť sa očakávala.

Najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej... Foto: SITA/AP
Brad Pitt Najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe: Brad Pitt - Vtedy v Hollywoode.

Anistonovú nominovali za výkon v seriáli The Morning Show, prvom odvážnom počine televízie Apple TV+, no ocenenie si počas večera napokon neprevzala. Pitt áno. Zatiaľ, čo ona svojmu exmanželovi tlieskala po zisku Zlatého glóbusu priamo v sále, jeho druhú exmanželku, Angelinu Jolie, ocenenie Pitta veľmi nezaujímalo. Určite nesedela pred televíznou obrazovkou, aby počas priameho prenosu videla, či otec jej detí zaboduje.

Jennifer Aniston v šatách Dior počas... Foto: SITA/AP
ANiston Jennifer Aniston v šatách Dior počas udeľovania Zlatých glóbusov.

44-ročnú Angelinu Jolie zachytili fotografi spolu s dcérou Vivienne (11) v uliciach Los Angeles na večerných nákupoch, ako píše Daily Mail.

Pitt si na pódiu zažartoval aj na vlastný účet, keďže od rozvodu je stále oficiálne single a médiá mu už prisúdili niekoľko partneriek. „Chcel som priviesť moju mamu, ale nemohol som, pretože ktokoľvek sa vedľa mňa objaví, je označený ako moja partnerka. A to by bolo nepríjemné,“ uviedol s úsmevom. Práve táto veta značne pobavila Jennifer Aniston, ktorá sedela počas večera len pár stolov od neho.

Reese Witherspoon (v šatách Roland Mouret) a...
Shannon McIntosh,David Heyman, Quentin...
+27Ellen DeGeneres, Margot Robbie počas...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...