Od fešáka v gala na míle ďaleko! V čom to Brad Pitt dorazil do New Yorku?

Na hollywoodskeho herca Brada Pitta sa sústredila v posledných dňoch veľká pozornosť. Po zisku Zlatého glóbusu sa šušká o tom, že by mohol siahnuť aj na Oscara.

09.01.2020 00:00
debata
Herec Brad Pitt počas príchodu do svojho hotela... Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Brad Pitt počas príchodu do svojho hotela na Manhattane. Herec Brad Pitt počas príchodu do svojho hotela na Manhattane.

Päťdesiatpäťročný hrdina filmu Vtedy v Hollywoode je už niekoľko týždňov v hľadáčiku paparazzov a tí nechýbali v jeho spoločnosti ani počas príchodu do New Yorku, kam sa vybral hneď na druhý deň po vyhlásení cien Zlatý glóbus. Čakal ho tam ďalší slávnostný ceremoniál.

Pitt však tentoraz zaujal viac než na slávnostnom gala ešte o pár hodín skôr – počas príchodu do hotela. A veruže, nie každý môže byť jeho vzhľadom nadšený. Na červenom koberci dokonalý elegán, v obleku na mieru. Ale vo voľnom čase sa jeho podoba vzďaľuje na míle.

Pitt sa objavil pred svojím hotelom v poriadne vyťahaných a dotrhaných džínsoch, ktoré doplnil krikľavý mohérový sveter a výraznejší vlnený šál okolo krku. Nechýbal kabát, ani klobúk a semišové nazúvacie topánky.

Herec Brad Pitt na vyhlásení cien Zlatý glóbus... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Brad Pitt na vyhlásení cien Zlatý glóbus v Los Angeles. Herec Brad Pitt na vyhlásení cien Zlatý glóbus v Los Angeles.

To všetko dokopy však pôsobilo akoby nesúrodo, priam vandrácky a tak niet divu, že sa herec nevyhol porovnávaniu svojej „gala“ a „civilnej“ verzie.

O pár hodín neskôr herca tiež zachytili objektívy pri odchode z návštevy u dlhoročného kamaráta a kolegu Bradleyho Coopera. Herec strávil v newyorskom apartmáne Coopera niekoľko hodín a v noci sa vracal späť do hotela. Dámsku spoločnosť po jeho boku asi v najbližších dňoch hľadať netreba. Už na nedeľňajšom ceremoniáli Zlatých glóbusov si zavtipkoval, že chcel so sebou vziať na vyhlásenie mamu. „Ale každá žena, čo sa po mojom boku objaví, je moja nová frajerka. A to by bolo trošku trápne,“ zažartoval pred plným hľadiskom. Sedela v ňom aj jeho bývalá manželka Jennifer Aniston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #New York #vzhľad #gala #Zlatý glóbus

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...