Adele vyrazila dych štíhlou postavou! Je za tým tvrdá diéta, tvrdí trénerka

Koncom minulého roka prekvapila tisícky fanúšikov po celom svete. A s novými obrázkami paparazzov je jasné jedno, speváčka Adele je odrazu štíhla dáma!

08.01.2020 15:40
debata

Britská hudobná diva, ktorú svet pozná vďaka hitom ako Someone like you či Hello, sa objavila pred pár dňami so skupinou kamarátov v Karibiku. Napriek vysokému stupňu stráženia, sa do blízkosti skupiny dostali paparazzovia a zachytili speváčku na pláži. Z obrázkov je jasné, že je menšia o niekoľko konfekčných veľkostí.

Britský Daily Mail oslovil americkú fitness inštruktorku Camilu Goodisovú, ktorá príležitostne vraj Britku trénovala. Podľa nej viac ako cvičenie má podiel na zmene postavy slávnej speváčky diéta.

„Trénovala som Aydu Fieldovú (pozn. manželka speváka Robbieho Williamsa) dlhý čas a kedže ony dve sa priatelia, vždy keď bola Adele na návšteve v Robbieho dome, trénovala som aj ju,“ komentovala Goodis pre britský portál. „Neverím, že má veľmi rada cvičenie, ale rozhodne zmenila svoj životný štýl. Verím, že za zmenou je na 90 percent diéta a zmena jedálnička,“ doplnila trénerka.

Speváčka Adele málokedy hovorí o svojom súkromí a už vôbec nie o tom, ako sa stravuje alebo cvičí. Záberom na Instagrame, ktorý zdieľala pred Vianocami a na ktorom so Santa Clausom, však povedala oveľa viac. Je jasné, že po odchode od svojho manžela Simona Koneckeho, sa rozhodla aj pre vizuálnu zmenu. Možno ju čoskoro predvedie osobne – už o pár týždňov sa totiž uskutoční vyhlásenie cien Grammy či Brit Awards. Na niektorom z ceremoniálov by sa mohla hviezda zúčastniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #chudnutie #Instagram #Adele #krivky

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...