Tvrdia, že fetujem. Nie, mám boreliózu aj mononukleózu, šokoval Bieber

Kanadský spevák Justin Bieber, ktorý patrí medzi najväčšie popové hviezdy súčasnosti, na svojom instagramovom profile informoval, že trpí na lymskú boreliózu a má mononukleózu. Uviedol, že má za sebou pár ťažkých rokov, ale že dostáva správnu liečbu a dáva sa dokopy.

09.01.2020 11:18
Spevák Justin Bieber na zábere z februára 2018. Foto: ,
Spevák Justin Bieber na zábere z februára 2018.
debata

Dvadsaťpäťročný Bieber sa na Instagramu posťažoval, že veľa ľudí o ňom hovorí, že vyzerá strašne a že užíva metamfetamín. „Nevedeli o tom, že mi bola nedávno diagnostikovaná lymská borelióza a okrem toho mám závažnú formu chronickej mononukleózy,“ uviedol spevák.

Tieto choroby sa podľa neho podpísali na stave jeho pleti, fungovaní mozgu, energii a celkovom zdravotnom stave. Viac o tom chce vysvetliť v seriáli, ktorý vraj čoskoro zverejní na kanáli Youtube.

Bieber pred niekoľkými dňami vydal po štyroch rokoch svoj prvý sólový singel. Pieseň Yummy má byť aj prvou skladbou piateho štúdiového albumu, ktorého vydanie spevák ohlásil na tento rok.

Lymská borelióza sa prejavuje horúčkou, bolesťou svalov a kĺbov, vyrážkou alebo ochrnutím tváre. Ak nie je liečená, môže viesť k artritíde, problémom s nervovou sústavou a so srdcom. Prenášajú ju predovšetkým kliešte a očkovanie proti nej neexistuje. Pri jej liečbe sa používajú antibiotiká.

Infekčná mononukleóza je vírusové ochorenie, ktoré sa prenáša slinami a ktoré sa spočiatku prejavu je ako chrípka alebo angína. Postihuje napríklad pečeň.

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #Justin Bieber #Instagram #infekčná mononukleóza #stav #lymská borelióza

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...