Zaľúbený Tásler s novou láskou ruka v ruke! Pred objektívmi v Tatrách

Počas leta vyšlo najavo, že Ivan Tásler a jeho manželka Anička sa dohodli na rozchode.

10.01.2020 10:00
debata

K rozchodu sa prostredníctvom Instagramu vtedy vyjadrila aj Anna Táslerová, ktorá rozchod prizala a zároveň prízvukovala, že aj po ukončení manželstva dvojica spolu dobre vychádza.

Ivan Tásler a jeho nová partnerka Denisa Verná... Foto: Profimedia
Ivan Tásler Ivan Tásler a jeho nová partnerka Denisa Verná pre pred-premiére filmu Príliš osobná známosť vo Vysokých Tatrách.

S menom Ivana Táslera sa začalo počas leta skloňovať meno peknej vizážistky Denisy Vernej, dvojica po istom čase už vzťah netajila, na jej Instagrame sa začali objavovať zábery s lídrom kapely IMT Smile. Vzťah zaľúbencov napreduje, spoločne sa objavili už aj pred objektívmi fotografov.

Tásler a Verná prišli na premiéru filmovej novinky Príliš osobná známosť, ktorý vznikol podľa rovnomennej knihy Evity Twardzik Urbaníkovej pod režisérskou taktovkou Marty Ferencovej. Ivan Tásler zložil k snímke titulnú pieseň, zaujímavosťou je, že text napísala Anna Tásler Onderková.

Snímku premietli vo Vysokých Tarách a Tásler na nej nechýbal. 25-ročná Verná sa už usmievala po jeho boku, zábermi z Tatier si mladá vizážistka pochválila aj na svojom Instagrame. Snímka sa bude v slovenských kinách premietať od 16. januára, hlavné roly v nej stvárňujú Petra Hřebíčková, Eliška Balzerová, Tatiana Dyková, Ľuboš Kostelný či Marián Mitaš.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivan Tásler #Príliš osobná známosť

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...