Opäť čosi zo súkromia! Pitt sa rozhovoril priamo na pódiu

Štart do nového roka sa Bradovi Pittovi celkom vydaril.

12.01.2020 00:00
Brad Pitt a Bradley Cooper Foto:
Brad Pitt a Bradley Cooper počas udeľovania cien National Board of Review Awards.
debata

56-ročný herec získal minulú nedeľu Zlatý glóbus za výkon v snímke Vtedy v Hollywoode režiséra Quentina Tarantina. O pár dní na to sa rozdávali v New Yorku ceny National Board of Review Awards a Pitt si jednu odniesol aj z tohto podujatia.

Cenu mu v New Yorku odovzdával kolega Bradley Cooper (45). V ďakovnej reči Pitt celkom prekvapivo spomenul zaujímavú informáciu z jeho súkromia, čo sa v jeho prípade nestáva často. „Ďakujem veľmi pekne, Bradley,“ začal svoju reč exmanžel Angeliny Jolie. „Uložil svoju dcérku do postele a rýchlo sa sem ponáhľal. Vďaka nemu som sa vzdal alkoholu a odvtedy som každým dňom o čosi šťastnejší. Bradley, si poklad,“ zaznelo z úst Pitta na pódiu. O svojich problémoch s alkoholom už prehovoril v médiách viac razy, ale informáciu, že jedným z tých, čo mu v neľahkom boji pomohli bol práve slávny Bradley Cooper, je novinkou.

Brad Pitt a Bradley Cooper počas udeľovania... Foto: SITA/AP
Brad Pitt a Bradley Cooper Brad Pitt a Bradley Cooper počas udeľovania cien National Board of Review Awards.

Cooper je otcom dcérky Ley, ktorá sa narodila v roku 2017 a jej mamou je ruská topmodelka Irina Shayk. Tá s Cooperom žila štyri roky, no v júni 2019 dvojica ohlásila rozchod.

Bradley Charles Cooper začínal hereckú kariéru v divadle, neskôr získal viacero menších seriálových úloh. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka seriálu Alias (2001 – 2006). Sedem ráz ho nominovali na Oscary.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Bradley Cooper

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....