Preč s nimi! Múzeum voskových figurín odstránilo sochy Harryho a Meghan

Londýnske múzeum Madame Tussauds vo štvrtok zo súboru britskej kráľovskej rodiny odstránilo voskové figuríny princa Harryho a jeho manželky Meghan.

10.01.2020 10:22
Princ Harry a jeho manželka Meghan v podobe... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan v podobe voskových figurín (v popredí) v priestoroch londýnskeho múzea Madame Tussauds. Vedenie múzea ich odobralo zo spoločnej expozície s kráľovskou rodinou.
debata (1)

Reagovalo tak na stredajšie oznámenie páru, že sa vzdá úlohy v kráľovskej rodine. Múzeum zatiaľ neoznámilo, ako s oboma figurínami naloží. Informoval o tom denník The Washington Post.

Figuríny vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu múzeum zaradilo do zbierky po svadbe princa Harryho a americkej herečky Meghan Markleovej v máji 2018. Po stredajšom vyjadrení dvojice sa ich však rozhodlo odobrať z kolekcie kráľovskej rodiny.

Harryho starší brat, princ William, so svojou manželkou Kate po boku kráľovnej Alžbety II. a jej manžela, princa Philipa, naopak zostanú.

Manažér presláveného múzea Steve Davies rozhodnutie inštitúcie komentoval v rozhovore so serverom Independent nasledovne: „Spolu so zvyškom sveta reagujeme na prekvapujúcu správu, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa vzdajú role v kráľovskej rodine.“

Williamovej neveste Kate múzeum poprialo všetko najlepšie, pretože tá vo štvrtok oslávila 38. narodeniny.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #princ Harry #rodina #vosková figurína #Madame Tussauds #vojvodkyňa Meghan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...