Amy Schumer priznala problémy s otehotnením! Svoje trápenie opísala fanúšikom

Herečka a komička Amy Schumer (38) sa v úlohe mamy našla a veľmi si želá ďalšieho potomka.

11.01.2020 12:00
Komička Amy Schumer tiež prišla podporiť... Foto: ,
Komička Amy Schumer.
debata

Syna menom Gene priviedla na svet v máji 2019, ale splodiť ďalšieho potomka prirodzenou cestou sa herečke s manželom, Chrisom Fischerom, nedarilo.

Už týždeň podstupuje slávna komička proces umelého oplodnenia. Okrem hormonálnej liečby s tým súvisia aj niekoľké medicínske zásahy. „Cítim sa zničená a lomcujú mnou emócie. Ak už niekto čímsi podobným prešiel a máte pre mňa nejaké tipy či skúsenosti, ozvite sa. Mrazíme vajíčka a uvidíme, čo môžeme ďalej robiť, aby Gene dostal súrodenca,“ napísala Schumer na Instagrame a zároveň zdieľala fotografiu svojho modrinami posiateho brucha.

Schumer sa za známeho šéfkuchára Chrisa Fischera vydala vo februári 2018 v kalifornskom Malibu. Rodáčka z New Yorku je známa napríklad z vlastnej komediálnej show Inside AmySchumer (2013), za ktorú získala v roku 2015 cenu Primetime Emmy. Predstavila sa napríklad aj v komédii Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju nominovali na Zlatý glóbus. Zahrala si tiež v komédiách Dámska jazda (2017) a Som sexy (2018). V roku 2016 sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, kde sa umiestnila na štvrtej priečke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Amy Schumer

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...