Vojvodkyňa Meghan dala bleskové zbohom Británii! Ušla do Kanady

Vojvodkyňa zo Sussexu sa vrátila do Kanady. Urobila tak v čase, keď v rámci britskej kráľovskej rodiny prebiehajú diskusie o ďalšom verejnom pôsobení Meghan a jej manžela princa Harryho.

10.01.2020 11:09
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan.
debata (20)

Informovala o tom v noci na piatok spravodajská televízia BBC. Podľa Daily Mailu odletela Meghan do Kanady za synom, 8-mesačný Archie údajne zostal v Kanade s pestúnkou a kamarátkou vojvodkyne Meghan, stylistkou Jessicou Mulroneyovou. Práve ona bola spolu s manželom a ich troma deťmi hosťami kráľovského páru počas ich pobytu vo vile na pobreží Vancouverského ostrovu, pri kanadskej provincii Britská Kolumbia.

Britská kráľovná Alžbeta II. a vysokopostavení členovia kráľovskej rodiny požiadali podľa BBC svojich spolupracovníkov o pomoc, aby našli „funkčné riešenie“ budúceho pôsobenia princa Harryho s manželkou Meghan v rámci kráľovskej rodiny a to v priebehu „dní, nie týždňov“. Podľa nemenovaného zdroja z Buckinghamského paláca si kráľovná a princ Charles žiadajú odpovede čo najskôr, ako to bude možné.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v... Foto: SITA/AP
Harry, meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v Londýne Canada House, aby sa poďakovali za vrelé prijatie počas ich 6-týždňovej dovolenky na pobreží Vancouverského ostrovu.

Meghan, Harry a syn Archie strávili vianočné sviatky v Kanade. Pár následne v stredu nečakane zverejnil rozhodnutie stiahnuť sa z pozície „vysokopostavených“ členov kráľovskej rodiny a finančne sa osamostatniť. Kráľovská rodina spoločne s Alžbetou II. zareagovali na ich rozhodnutie so slovami, že ich sklamalo a cítia sa „zranení“.

Podľa korešpondenta BBC Jonnyho Dymonda Harry ani Meghan toto vyhlásenie vopred s nikým z rodiny nekonzultovali. Zdroj BBC potvrdil, že Meghan odcestovala do Kanady.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” - The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

„Po mnohých mesiacoch uvažovania a interných diskusií sme sa rozhodli, že tento rok pristúpime k zmene a začneme v tejto inštitúcii raziť pokrokovú novú cestu,“ oznámili v stredu Harry a Meghan. Dvojica sa zároveň zaviazala, že bude „naďalej plne podporovať Jej Veličenstvo kráľovnú, Spoločenstvo národov a organizácie, nad ktorými máme patronát“.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #Kanada #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Meghan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...