Šampus pre pravú blondínku? Jay-Z jej poslal debničku za tisícky dolárov

Luxus, ktorý si doprajú najväčší boháči, môžu teraz vychutnávať aj herečka Reese Witherspoon. Po vtipnej historke zo Zlatých glóbusov sa dočkala prekvapivého darčeka.

11.01.2020 00:00
Herečka Reese Witherspoon. Foto: ,
Herečka Reese Witherspoon.
debata

Na vyhlásení filmových a televíznych cien sa údajne stala nemilá vec. Na stole, pri ktorom sedela pravá blondínka, došlo šampanské. Držiteľka Oscara však nelenila a bez okolkov sa obrátila na vedľajší stôl, pri ktorom sedela speváčka Beyoncé a jej manžel Jay-Z. Vypýtala si teda nápoj priamo od nich.

Na tom by možno nebolo nič až také zvláštne, keby na stole „kráľa a kráľovnej“ americkej hudobnej scény nestála fľaša „obyčajného“ Moetu, ktorý je sponzorom akcie. Dvojica si priniesla so sebou dve fľaše luxusného šampanského Armand de Brignac (kamery zachytili ich bodyguarda s fľašami v rukách), prezývaného aj Ace of Spades, ktorého cena za fľašu štartuje na sume 390 eur. Ak ide o limitovanú edíciu zo špeciálneho zberu, môže stáť až okolo 800 dolárov.

„Reese, toto je jeden z mnohých dôvodo, prečo ťa tak milujem. Došla nám voda na stole a ona sa celkom prirodzene vybrala za Beyoncé a Jay a vypýtala si šampanské od nich,“ komentovala na Instagrame herečka Jennifer Aniston, s ktorou blondínka strávila večer. Obe boli totiž nominované za svoje výkony v seriáli The Morning Show.

Ešte väčšie prekvapenie však čakalo na Witherspoonovú o dva dni neskôr u nej doma. Slávny hudobný pár jej totiž poslal celú debničku s luxusným šampanským Armand de Brignac. Práve raperova spoločnosť je totiž majiteľom limitovanej produkcie a v jeho podnikoch sa predáva vzácny mok od 800 do 1000 dolárov za fľašu.

Reese Witherspoon si jednu z fliaš rovno otvorila a so svojou mamou si pripili. „Je 11.30 a my pijeme šampanské. Ale koho to trápi? Je predsa od Jay-Z a Beyoncé,“ komentovala s humorom na Instagrame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #luxus #Reese Witherspoon #šampanské #Jay-Z #Zlatý glóbus

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...