Adele vraj prezradila fanúšičkám, koľko zhodila. Z toho čísla vám zabehne!

Stránky svetových bulvárnych denníkov a webových portálov obleteli tento týždeň zábery z dovolenky speváčky Adele. Mnohým vyrazila dych novou figúrou, omnoho štíhlejšou než ako si ju svet pamätá.

11.01.2020 00:00
Rok 2013: Speváčka Adele Foto: ,
Rok 2013: Speváčka Adele so soškou Oscara za skladbu "Skyfall" k rovnomennej bondovke.
debata

Tridsaťjedenročná Britka dovolenkovala v Karibiku so skupinou priateľov, ale aj známych osobností. Medzi nimi bol napríklad spevák Harry Styles. S oboma hviezdami mali vraj osobnú skúsnosť dve turistky, ktoré sa v rovnakom čase nachádzali na ostrove Anguilla.

Obe dievčatá vraj večerali v plážovej reštaurácii, kde sa objavila aj Adele a na chvíľku sa dokonca zastavila pri fanúšikoch a zhovárala s nimi. „Adele ku nám prišla, sadla si ku mne a mojej kamarátke a opýtala sa, čo môže pre nás urobiť,“ opísala situáciu pre portál People dovolenkárka Lexi Larlson.

„Boli sme úplne nadšené. Chvíľku sme sa zhovárali a potom zavolala aj Harryho Stylesa. Prišiel ku nám tiež a prisadol si. S ním sme sa odfotili a zhovárali sme sa možno 15 minút,“ opísala nadšená turistka.

Podľa nej im Adele v rozhovore prezradila aj to, koľko schudla. „Vravela, že schudla niečo okolo 40–45 kíl a že to je pre ňu úplne bláznivo pozitívna skúsenosť,“ citoval People dovolenkárku. „Vyzerala naozaj šťastná,“ doplnila.

Britská speváčka, ktorej robil spoločnosť aj jej jediný syn, sa však s dievčatami vraj odmietla odfotiť. Selfie si s nimi urobil len spomenutý Harry Styles, dnes úspešný sólista a kedysi líder formácie One Direction. Záber nájdete, keď si prelistujete galériu fotiek posúvaním šípky vpravo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

talked to Adele last night and she’s happy I skipped class today too

Príspevok, ktorý zdieľa l e x (@lexilarsonn),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Adele #spokojnosť #kilogramy #zážitok #Karibik #turistka

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...