Debut Gáboríkovcov na Plese v opere s komplikáciami: Je za tým Vinczeová!

Debut hokejistu Mariána Gáboríka a jeho manželky Ivany na 20. ročníku Plesu v opere sprevádzali hneď v úvode komplikácie. Nešlo však o nič vážne, vlastne išlo o zábavu. Dokonca televíznu.

11.01.2020 20:08
debata (14)
zväčšiť Manželia Ivana a Marián Gáboríkovci (v strede)... Foto: ORANGE
Manželia Ivana a Marián Gáboríkovci (v strede) s moderátormi Adelou Vincezovou (vľavo) a Danom Danglom. Manželia Ivana a Marián Gáboríkovci (v strede) s moderátormi Adelou Vincezovou (vľavo) a Danom Danglom.

Na manželskú dvojicu, ktorá sa vôbec prvýkrát zúčastnila na charitatívnom podujatí, si pripravili malý žart moderátori Adela Vinczeová a Dano Dangl. Išlo o súčasť pripravovaného zábavného programu na obrazovkách televízie Markíza.

"Ďakujeme organizátorom plesu, že mali pre náš televízny štáb pochopenie a aj pri takomto serióznom podujatí sa nezľakli komplikácii a pomohli nám s realizáciou tohto bláznivého nápadu. Veríme, že výsledok bude stáť za to,“ priblížil Dano Dangl, tiež dlhoročný hosť a podporovateľ dobročinného poslania Plesu v opere.

Emília Vášáryová a Martin Huba sa v úvode...
Andrea Cocherová, riaditeľka dobročinného Plesu...
+69Andrea Gontkovičová, riaditeľka obchodného...

Úspešný hokejový útočník na svoj premiérový príchod na dobročinný Ples v opere určite tak skoro nezabudne. Aký v skutočnosti bol, však čitatelia (a najmä diváci) uvidia až neskôr.

Na jubilejnom ročníku podujatie v priestoroch Opery SND sa tento rok medzi debutantmi objavuje aj tenistka Dominika Cibulková v šatách od Lukáša Kimličku či reportérka Andrea Šprochová. Na červenom koberci sa objavili aj Iveta Malachovská, Monika Hilmerová, Vlado Kobielsky či Lucia Hurajová.

Herečka Lucia Hurajová na 20. ročníku Plesu v...
Beáta Danglová, manželka herca a režiséra Dana...
+98Modelka Alexandra Gachulincová v šatách od...

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Gáborík #Ples v opere #Adela Vinczeová #Ivana Gáborík-Surovcová

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...