Móda z Plesu aktualizované! Vášáryová ako rubín, nevesta Surovcová, očarila Šprochová

Červený koberec pred budovou Opery SND v Bratislave v sobotu večer prilákal pozornosť verejnosti, ale najmä médií. Už dvadsiatykrát sa v priestoroch historickej budovy konal dobročinný Ples v opere.

12.01.2020 13:20 , aktualizované: 18:17
debata (13)
Emília Vášáryová, herečka činohry SND,... Foto: ORANGE
Emilia-Vasaryova-herecka-cinohry-SND-ambasadorka-dobrocinneho-poslania-Plesu-v-opere-a-Martin-Huba-divadelny-reziser-a-herec-cinohry-SND Emília Vášáryová, herečka činohry SND, ambasádorka dobročinného poslania Plesu v opere v šatách od Borisa Hanečku. Na snímke aj s kolegom Martinom Hubom, divadelným režisérom a hercom činohry SND.

Samozrejme, popri kultúrnom a dobročinnom rozmere je každoročným lákadlom pre čitateľov či divákov sociálnych sietí alebo televízií aj módny rozmer akcie. Ako sa vyparádia pozvané dámy? Kto zažiari, kto naopak pohorí? Koho zjav zostane v pamäti na niekoľko mesiacov a koho verejnosť úplne prehliadne?

Organizátori poskytli Pravde prvú sériu záberov, predovšetkým s osobnosťami z podnikateľského, ekonomického, vedeckého či spoločensko-kultúrneho prostredia. O ďalšie zábery sme našu galériu aktualizovali po pár hodinách. Teraz si už môžete môžete pozrieť viac ako šesťdesiatku pozvaných hostí pred „opernou“ fotostenou a tiež si pripomenúť príchod známych celebritných tvárí, ktoré na akcii rovnako chýbať nemôžu.

Herečka Lucia Hurajová na 20. ročníku Plesu v...
Beáta Danglová, manželka herca a režiséra Dana...
+98Modelka Alexandra Gachulincová v šatách od...

Z dostupných záberov si dovoľujeme upozorniť na herečku Emíliu Vášáryovú, ktorú na galavečer obliekol Boris Hanečka. Vybral pre ňu rubínovú farbu, ktorú hviezda odsúhlasila a na parkete sa táto diva zo SND skutočne trblietala ako klenot. Róbu s metalickými odleskami zdobili tiež zvýraznené ramená v podobe trblietavých „náplecníkov“.

V zozname tvárí, ktorých zábery už máme k dispozícii, zaujala nepochybne aj moderátorka a redaktorka Andrea Šprochová. Na akcii debutovala a čo je zaujímavá zhoda náhod rovnako ako ona, aj ďalšie dve „debutantky“ – Dominika Cibulková a Ivana Gáboríková sú v požehnanom stave. A všetky tri stavili na bielu farbu. Práve pri Šprochovej sa však zdá, že to zvládla na absolútnu jednotku s hviezdičkou.

Redaktorka a moderátorka Andrea Šprochová s... Foto: ORANGE
Redaktorka a moderátorka Andrea Šprochová s manželom Štefanom. Redaktorka a moderátorka Andrea Šprochová s manželom Štefanom.

Popri bielej, ktorá večeru akoby dominovala (okrem tehotných dám sa do nej zaodela aj modelka Michaela Kocianová), nechýbali ani tóny spomenutej červenej. Menej výrazný tón ako Vášáryová zvolila napríklad partnerka markízackeho riaditeľa Matthiasa Setteleho Gerda či manželka jedného z organizátorov večera Petra Princa Helena. Rovnako na červený model stavila aj Iveta Černá, polovička herca Vlada Černého, či modelka Alexandra Gachulincová.

V našej galérii nájdete aj riaditeľku Plesu v opere Andreu Cocherovú v šatách od Borisa Hanečku či bankárku Elenu Kohútikovú v modeli od Idy Sándor a mnoho ďalších dám.

Emília Vášáryová a Martin Huba sa v úvode...
Andrea Cocherová, riaditeľka dobročinného Plesu...
+69Andrea Gontkovičová, riaditeľka obchodného...

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #tehotná #trend #Ples v opere #celebrity #Emília Vášáryová #Andrea Šprochová

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...