Aniston či Ryder? Kdeže! Sandler má oči len pre manželku, má fakt krásny úsmev

Nielen slávne dámy Hollywoodu, ale aj zamilované páriky ozdobili červený koberec počas udeľovania Cien americkej filmovej kritiky (Critics 'Choice Awards), ktoré sa konalo v nedeľu v Los Angeles.

13.01.2020 13:00
debata (1)

Medzi zaľúbencov sa na červenom koberci zaradil aj 53-ročný herec Adam Sandler. Ten sa v poslednom období na prestížnych podujatiach objavuje takmer vždy so svojou sympatickou manželkou Jackie. Pekná hnedovláska sa pred objektívmi nesnaží upútať za každú cenu a tak zvolila svoju obľúbenú čiernu, ktorú na nej vidíme najčastejšie. Štíhlej postavičke pani Sandlerovej „sadne“ takmer každý strih šiat a ani na Critics 'Choice Awards jej nebolo čo vyčítať.

Adam Sandler s manželkou počas udeľovania Cien... Foto: SITA/AP
Adam Sandler Adam Sandler s manželkou počas udeľovania Cien americkej filmovej kritiky (Critics' Choice Awards).

Sandler patril počas večera medzi nominovaných hercov, ale sošku v kategórii „najlepší herec“ mu vyfúkol Joaquin Phoenix za výkon v snímke Joker.

Nielen Sandler, ale aj jeho manželka Jackie Sandler sa živí ako herečka, na svojom konte má dvadsiatku filmových či seriálových úloh. Tým slávnejším v dvojici však stále zostáva práve jej manžel, s ktorým vychovávajú dve deti.

Adam Shulman a  Anne Hathaway (v šatách...
Noah Baumbach a Greta Gerwig   počas udeľovania...
+2Chloe Bridges a Adam Devine   počas udeľovania...

V spokojnom manželstve žijú od roku 2003. A hoci po boku Sandlera sa v úlohách manželiek či mileniek objavujú najsexi herečky Hollywoodu, on zostáva verný práve svojej Jackie.

V úlohe jeho manželky sa v roku 2019 objavila napríklad Jennifer Aniston v komédii Vražda na jachte. S Anistonovou si však zahral už aj predtým, v komédii Skús ma rozosmiať. V tej sa jeho filmovou milenkou stala aj ďalšia kráska – obdivovaná modelka Brooklyn Decker. Drew Barrymore si s ním zahrala v komédii Dovolenka za trest. Winona Ryder sa zasa po jeho boku objavila v komédii Mr. Deeds – Náhodný milionár.

Anne Hathaway  počas udeľovania Cien americkej...
Herečka Alison Brie v kreácii Brandon Maxwell.
+33Herec Joaquin Phoenix a jeho sestra Rain.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Adam Sandler

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...