Nemecká tophviezda prekvapila! Po pár mesiacoch randenia ukázala tehotenské bruško

Jedna z najslávnejších nemeckých krások, Lena Gercke (31), sa pochválila skvelou novinkou.

14.01.2020 16:00
Topmodelka Lena Gercke. Foto: ,
Topmodelka Lena Gercke.
debata

Krásna blondínka sa teší na narodenie svojho prvého potomka. Správou sa pochválila na svojom Instagrame, kde ju sleduje 2,5 milióna ľudí. Na zverejnených záberoch je už bruško slávnej modelky a moderátorky jasne viditeľné.

Otcom jej potomka je Dustin Schöne (35). S ním však Lena oficiálne tvorí pár len od apríla 2019. Ich láska tak nabrala priam raketový štart a stále naberá na sile.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

1+1=3 ❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lena Gercke (@lenagercke),

K zverejnenému záberu už modelke zablahoželali aj mnohé nemecké celebrity, medzi inými sa o slovo prihlásila aj iná slávna nemecká rodáčka – Heidi Klum, ktorá vlastne Lenu pre svet modelingu a šoubiznisu „objavila“ v šou Germany’s Next Topmodel. „Super! Veľmi sa s tebou teším,“ napísala Klum.

Lena Gercke patrí k najsledovanejším nemeckým celebritám, na Instagrame ju sleduje 2 a pol milióna ľudí. Krásnu Lenu Nemci milujú od chvíle, kedy zvíťazila v modelingovej šou Germany’s Next Topmodel Heidi Klumovej. Bolo to v roku 2006 a odvtedy sa jej kariéra šplhá do závratných výšin. Nielen modelingová, ale aj televízna. V roku 2016 zvíťazila Lena v ankete nemeckého inštitútu na prieskum verejnej mienky, ktorý sa Nemcov pýtal na ich ženu snov. Za sebou nechala nielen Heidi Klum, ale aj Diane Kruger či Toni Garrn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Lena Gercke

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...