Správanie princa Williama k Meghan ako kameň sváru? Bratia reagujú

Britskí princovia William a Harry označili za nepravdivý článok obsahujúci špekulácie o ich vzťahu, ktorý v pondelok zverejnil istý britský denník. Informoval o tom ďalší denník Guardian.

13.01.2020 14:51
Zľava: Vojvodkyňa Catherine z Cambridge, jej... Foto: ,
Zľava: Vojvodkyňa Catherine z Cambridge, jej manžel - princ William, vojvodkyňa Meghan a princ Harry.
debata

V spoločnom stanovisku vojvodu zo Sussexu a vojvodu z Cambridgeu sa uvádza: „Napriek jasnému popretiu bol dnes v britských novinách zverejnený nepravdivý článok, v ktorom sa špekuluje o vzťahu medzi vojvodom zo Sussexu a vojvodom z Cambridgeu. Pre bratov, ktorí sa tak hlboko zaujímajú o problémy týkajúce sa duševného zdravia, je použitie poburujúceho jazyka týmto spôsobom urážlivé a potenciálne škodlivé.“

V stanovisku sa neuvádza, na aký konkrétny článok William a Harry reagovali, ale predpokladá sa, že odkazovali na článok, ktorý sa objavil na stránkach denníka The Times s titulkom „Princovia sa rozhádali, lebo Wiliam sa k Meghan nesprával priateľsky“. Nemenované zdroje podľa novín uviedli, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu cítili, že sú z kráľovskej rodiny odstrkovaní „šikanujúcim postojom“ brata, vojvodu z Cambridge.

Britská kráľovná Alžbeta II. zvolala na pondelok krízové stretnutie kráľovskej rodiny, na ktorom majú prediskutovať ďalšie kroky po tom, ako jej vnuk princ Harry spolu s manželkou Meghan v stredu oznámili, že sa vzdajú svojej úlohy „vysokopostavených“ členov kráľovskej rodiny a budú pracovať, aby sa stali finančne nezávislými.

Na stretnutí, ktoré sa uskutoční v sídle Sandringham v Norfolku, sa zúčastnia aj Harryho otec princ Charles a Harryho starší brat princ William. Harryho manželka Meghan, ktorá sa momentálne nachádza v Kanade, sa s ostatnými členmi rodiny spojí prostredníctvom konferenčného hovoru.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...