Krásna neter princeznej Diany v ošiali lásky! Bozky so snúbencom starším o 30 rokov

Lady Kitty Spencer, modelka, filantropka a tiež členka známej rodiny Spencerovcov, z ktorej pochádzala aj zosnulá princezná Diana, patrí v Británii medzi sledované celebrity.

14.01.2020 10:00
debata

Krásnu neter princeznej Diany, ktorá oslávila 29. narodeniny len minulý mesiac, zachytili paparazzi v Kapskom meste s diamantovým prsteňom na ruke. Chvíle voľna si Kitty Spencer užíva so svojím snúbencom, milionárom Michaelom Lewisom. Práve jemu povedala „áno“ na žiadosť o ruku, ktorú milionár smerom k nej vyslovil pred pár týždňami. Párik sa bozkával v jednom z podnikov počas prestávky, ktorú si dopriali počas spoločného športovania.

Lady Kitty Spencer a jej snúbenec  Michael... Foto: Profimedia
Kitty Spencer Lady Kitty Spencer a jej snúbenec Michael Lewis v Kapskom meste. Vekový rozdiel snúbencov? 31 rokov.

Zaujímavý je však vekový rozdiel snúbencov. Michael Lewis má 60 rokov a je o 6 rokov mladší ako Spencerovej otec, Earl Spencer (55), brat zosnulej princeznej Diany. Lewis tento mesiac oslávi 61. narodeniny.

Párik sa prvý raz spoločne ukázal na verejnosti len v máji minulého roka, keď ich fotografi zachytili na prechádzke ulicami New Yorku, o pár mesiacov neskôr, v auguste, sa už bozkávali pred slávnym podnikom Club 55 v letovisku St Tropez.

Modelka Lady Kitty Spencer prichádza na červený... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Kitty Spencer Modelka Lady Kitty Spencer prichádza na červený koberec počas prvého večera 76. ročníka medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.

Začiatkom mesiaca jeden z blízkych priateľov dvojice povedal pre Daily Mail: „Michael požiadal Kitty o ruku pred Vianocami. Bola na prázdninách v Kapskom meste a novinku oznámila svojej matke aj zvyšku rodiny. Michaela majú všetci radi. Napriek bohatstvu je pokorným a skromným človekom.“ Lady Kitty Spencer prežila takmer celé detstvo v Juhoafrickej republike. Michael Lewis je už otcom troch dospelých detí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #snúbenec #Lady Kitty Spencer

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...