Kam viedli kroky Meghan po prílete do Kanady? S kým trávi dni bez Harryho?

Zatiaľ, čo v Británii prežíva princ Harry poriadne horúce chvíle, jeho manželka trávi čas spolu s ich 8-mesačným synom Archiem v Kanade.

14.01.2020 12:40
Vojvodkyňa Meghan so spontánnym smiechom na... Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na archívnej snímke.
debata (1)

Harry sa v pondelok zúčastnil v Sandringhame stretnutia s kráľovnou a takisto s bratom, princom Williamom a princom Charlesom.

Vojvodkyňa zo Sussexu je od štvrtka, 9. januára, v Kanade. Ako informuje portál „Eonline“, vrátila sa do vily, v ktorej prežili ako rodina tohtoročné vianočné sviatky. Ide o vilu s názvom „Mille Fleurs“, ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu, pri kanadskej provincii Britská Kolumbia. Ide o luxusné sídlo v hodnote 12 miliónov.

Pohľad na obývačku vo vile  s názvom... Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia
vila Pohľad na obývačku vo vile s názvom "Mille Fleurs", ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu.

Ako ďalej uvádza spomínaný server, vilu si kráľovský pár prenajal od kanadského hudobného producenta Davida Fostera (70) a Meghan trávi dni spolu so synom práve v nej a v okolí. „Trávi veľa času vo vnútri, ale okolo obeda sa ukáže aj vonku,“ prezradil zdroj pre spomínaný server. Rodená Američanka v Kanade jazdí na aute Range Rover, na ktorom ju vídať aj v meste. Ochranka ju nasleduje v ďalšom aute.

Na manžela si musí Meghan ešte počkať, Harry je zatiaľ v Londýne, ale podľa spomínaného servera má byť v Kanade aj jej matka, Doria Ragland. Údajne priletela na neďaleké letisko vo Vancouveri, aby mohla tráviť čas s vnukom a dcérou. Podľa denníka Daily Mail by mal princ Harry do Vancouveru priletieť ešte tento týždeň. Meghan zároveň vo vile pravidelne navštevujú jej priatelia, ktorí žijú v Kanade.

Po pondelkovom stretnutí v Sandringhame panovníčka v stanovisku uviedla, že hoci by chcela, aby sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu naplno venovali povinnostiam vyplývajúcim z ich príslušnosti ku kráľovskej rodine, s celou rodinou „úplne podporujú“ ich túžbu „vytvoriť si nový život ako mladá rodina“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kanada #vojvodkyňa Meghan

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....