Smiech aj dieťa v náručí! Vojvodkyňa Kate na verejnosti, zachraňuje situáciu?!

Kráľovská rodina sa zmieta už niekoľko dní v problémoch, ktoré spôsobilo vyhlásenia princa Harryho a jeho manželky Meghan o rozhodnutí vzdať sa kráľovského postavenia a začať žiť vlastný sebestačný život. Nuž, renomé opäť vylepšuje Kate s Williamom.

16.01.2020 11:20
debata (2)
zväčšiť Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom... Foto: SITA/AP, Charlotte Graham
Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom Sorayah Ahmadom počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde. Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom Sorayah Ahmadom počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde.

Britská kráľovská rodina si veľmi dobre uvedomuje obľúbenosť staršieho z vnukov kráľovnej Alžbety II. a následníka trónu princa Williama. A samozrejme jeho manželky, vojvodkyne Catherine. Obaja sa v stredu objavili v anglickom Bradforde a išlo vôbec o prvé verejné vystúpenie členov kráľovskej rodiny od rozpútania minulotýždňovej „kauzy“ Harryho a Meghan.

Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+4Vojvodkyňa Kate z Cambridge pripravovala...

Trojnásobná mama, ktorú aj podľa prieskumov britské médiá uprednostňujú a vykresľujú v pozitívnejšom svetle ako jej švagrinú Meghan, sa pred objektívmi pustila do príprava mliečnych koktejlov. Jej smiech a bezprostrednosť opäť na kamerách fungovala. Ešte viac asi v momente, keď vzala do náručia len 18-mesačnú Sorayah Ahmadovú a materinsky sa jej prihovárala a vysvetľovala jej čosi, čo zachytili objektívy v momentkách z oficiálnej návštevy.

Manželská dvojica, ktorá sa s vysokou pravdepodobnosťou raz posadí na britský kráľovský trón (hoci až po princovi Charlesovi – prvorodenom synovi kráľovnej), sa stretla aj s predstaviteľmi moslimskej komunity či boxerom Amirom Khanom.

zväčšiť Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy Kulfi milkshakes v anglickom Bradforde. Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy Kulfi milkshakes v anglickom Bradforde.

Nezaháľala však ani vojvodkyňa Meghan, ktorá minulý týždeň odcestovala do Kanady po tom, čo s manželom Harrym rozpútali poriadny rozruch svojím vyhlásením. Bývalá herečka sa v utorok objavila na návšteve centra pre ženy a útulku pre ženy bez strechy nad hlavou a s úsmevom si zapózovala s obyvateľkami tohto miesta pred objektívmi.

Nie je stále jasné, ako bude vyzerať proces Harryho a Meghaninej snahy o uvoľnenie sa z kráľovských povinností a život medzi Európou a Severnou Amerikou, ktorí obaja avizovali. Na stretnutí britskej kráľovskej rodiny, ktoré sa uskutočnilo v pondelok v Sandrighame však kráľovná vyjadrila pochopenie pre svojho vnuka a prisľúbila, že v najbližších mesiacoch sa pokúsi nájsť spôsob, ako vyhovieť jeho želaniu.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan (v strede) na zábere z utorka... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan (v strede) na zábere z utorka 14. januára 2020 v priestoroch Downtown Eastside Women's Centre vo Vancouveri.

Konanie Harryho a Meghan sa však stretlo aj s množstvom kritiky a odmietania. Mnohí komentátori diania v britskej kráľovskej rodine označili tento krok za „megxit“, teda ho prirovnali k odchodu Veľkej Británie z Európskej únie v rámci tzv. brexitu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #kauza #komunita #kráľovná Alžbeta II. #Bradford #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...