Jej krásna tvár je vám povedomá? Dylan sa s ňou postavil pred oltár v Beverly Hills 90210

Herečka Rebecca Gayheart má 48 rokov, ale zo šarmu, ktorým očarila pred rokmi aj v seriáli Beverly Hills 902 10, nič nestráca.

17.01.2020 10:00
debata (5)

Gala podujatie v Los Angeles prilákalo na červený koberec množstvo slávnych tvárí. Charitatívne gala pod hlavičkou orchanizácie Core, ktorú pred rokmi založil herec Sean Penn na pomoc Haiti, má za sebou jubilejný desiaty ročník.

Herečka Rebecca Gayheart počas CORE  Galav Los... Foto: Profimedia
Rebecca Gayheart Herečka Rebecca Gayheart počas CORE Galav Los Angeles.

Na červenom koberci sa to priam hemžilo slávnymi ženami, podujatie podporili Connie Britton, Patricia Arquette aj modelka Naomi Campbell. Seriálovú hviezdu Alyssu Milano sprevádzal manžel, Dave Bugliari, akciu svojou prítomnosťou podporila aj slávna česká rodáčka, Karolína Kurková.

Pred objektívmi si však zapózovala aj seriálová herečka Rebecca Gayheart. 48-ročná blondínka s krásnymi vlasmi aj úsmevom na večer zvolila čierne saténové šaty zdobené jemnou čipkou, cez ktoré mala prehodené čierne sako. Jej štíhla postavička sa rokmi nemení, rovnako, ako žiarivý úsmev.

Ak sa vám zdá byť jej pekná tvár povedomá, nemýlite sa. Bola jednou z menších hviezd populárneho seriálu Beverly Hills 90210 (1990 – 2000). Kučeravá herečka s výraznými perami padla do oka seriálovému Dylanovi v podaní už zosnulého herca Lukea Perryho.

Hoci Rebecca Gayheart o dva roky oslávi okrúhlu päťdesiatku, stále jej zostalo dosť z jej dievčenského šarmu. A predviedla to aj na spomínanom gala podujatí. Herečka je dvojnásobnou mamou a od roku 2004 bola vydatá za krásavca Erica Danea, ktorý očaril diváčky v seriáli Klinika Grace. V roku 2018 ohlásili manželia rozchod po 14 spoločných rokoch.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Rebecca Gayheart

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...