Hugh Grant sa už vidí ako dôchodca! Tak toto by som chcel

Hugha Granta budú mať zrejme najmä diváčky navždy zapísaného ako šarmantného a najmä nestarnúceho fešáka.

19.01.2020 00:00
Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein. Foto: ,
Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Eberstein.
debata

Ale čas plynie aj jemu, tento rok oslávi okrúhlu šesťdesiatku. Hviezda filmov ako Štyri svadby a jeden pohreb, Notting Hill, Denník Bridget Jonesovej či Láska nebeská sa podľa svojich slov už pripravuje na dôchodok a má aj predstavy, ako by ho chcel prežiť. Prezradil to v rozhovore pre nemecký portál „MoPo“.

Na otázku, ako si predstavuje jeseň svojho života, 59-ročný britský herec odpovedal: „Viete, vždy som tak trochu závidel spisovateľovi Vladimirovi Nabokovovi (autor Lolity), ktorý prežil svojich posledných desať či dvadsať rokov na brehu Ženevského jazera. V Grand hoteli, so svojou manželkou. Mal na to dosť peňazí,“ opísal Hugh Grant a dodal: „Myslím si, že by to bolo pokojné miesto a vidím samého seba, ako hľadím na jazero či chytám motýle. A ako ma tu moja žena a deti navštevujú. Viete, mám naozaj šťastie. Mám skvelé deti a úžasnú manželku.“

Grant je otcom piatich detí. So švédskou novinárkou a producentkou Annou Ebersteinovou sa postavil pred oltár v roku 2018. Od herca je mladšia o takmer 20 rokov a je mamou hercových troch detí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dôchodok #Hugh Grant

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...