To je radosť! Niekdajšia láska DiCapria je už trojnásobnou mamou

Tridsaťštyriročná rodáčka z Hod ha-Šaronu, topmodelka Bar Refaeli , sa o radostnú novinku podelila na službe Instagram, kde zverejnila svoju fotografiu z nemocnice.

19.01.2020 16:00
Bar Refaeli Foto: ,
Modelka Bar Refaeli na premiére filmu "Ad Astra" v Benátkach.
debata

„Takto vyzerá byť naozaj očarujúca. Tretie dieťatko za tri a pol roka. Rodina je všetko. Život je krásny,“ napísala supermodelka k snímke, na ktorej je v nemocničnom ú­bore.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This is what real GLAM looks like. 3rd baby in 3.5 years. #FamilyIsEverything Life is beautiful ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

Refaeli a jej manžel, podnikateľ Adi Ezra, spolu vychovávajú už dve dcéry – trojročnú Liv a dvojročnú Elle. Podrobnosti o novorodeniatku, ako pohlavie či meno, modelka neprezradila. Podľa denníka Times of Israel vraj porodila v utorok v Tel Avive a priviedla na svet syna.

V roku 2015 sa modelka Bar Refaeli vydala za izraelského podnikateľa Adiho Ezru. Prominentná svadba niekdajšej priateľky herca Leonarda DiCapria sa konala v izraelskej Haife a zúčastnilo sa na nej približne 300 hostí.

Bar Refaeli sa objavila na obálkach prestížnych magazínov ako Elle, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan, GQ, Esquire, Glamour, Maxim alebo Harper's Bazaar. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012. Ako herečka sa predstavila v snímkach Session (2011) a Kidon (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #Bar Refaeli

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...