Nicole Kidman o strachu: Než som spoznala manžela, bála som sa viac

Herečka Nicole Kidman je už 13 rokov vydatá za country speváka Keitha Urbana.

21.01.2020 00:00
Nicole Kidman Foto: ,
Nicole Kidman počas udeľovania Producers Guild Awards v Hollywoode v modeli J Mendel.
debata

52-ročná oscarová hviezda si aj po rokoch manželstvo naozaj užíva a porozprávala o tom aj v rozhovore pre „The Syndey Morning Herald“. Zároveň opísala, ako naberá energiu po psychicky vyčerpávajúcich filmových rolách.

„Rada sa uvoľňujem meditáciou, ale najlepšie a najbezpečnejšie sa cítim pri Keithovi. Mať po svojom boku partnera, niekoho, s kým môžete hovoriť, niekoho, kto vás ľúbi a koho ľúbite vy, dostáva všetko do rovnováhy. Než som ho stretla, mala som častejšie strach. Dnes sa cítim ochraňovaná, vďaka tomuto skvelému priateľovi a partnerovi, ktorého mám,“ opísala austrálska rodáčka.

Rozhovorila sa aj o deťoch. „Keď boli moje deti menšie, rodina bola mojou prioritou s ja som tak netrpezlivo nehľadala nové úlohy. Ale tieto zaujímavé charaktery, ktoré som hrala v poslednom čase, ktoré prežívajú toľko ťažkých a riskantných situácií, mi dávajú toľko energie a spokojnosti. Opäť mám chuť hľadať tieto úžasné úlohy,“ dodala. Nicole Kidman a Keith Urban majú dve spoločné dcéry – Sunday Rose (11) a Faith (9).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Keith Urban

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...