Manželstvo Timberlakea a Bielovej po afére? Už je to jasné, tu je odpoveď

Koncom novembra uštedril spevák a herec Justin Timberlake (38) svojej manželke nepríjemný úder pod pás.

22.01.2020 00:00
debata

Paparazzi ho nachytali v spoločnosti s peknou kolegyňou Alishou Wainwrightovou (30), ako spolu popíjajú v jednom z barov v meste New Orleans. Kučeravá herečka, s ktorou Timberlake stál pred kamerami filmu Palmers, speváka najskôr hladila po kolene, následne ju herec držal pod stolom za ruku, ich prsty boli prepletené. Škandál bol na svete.

Justin Timberlake a Jessica Biel na prechádzke... Foto: Profimedia
Justin Timberlake Justin Timberlake a Jessica Biel na prechádzke New Yorkom.

O pár dní na to sa Timberlake verejne ospravedlnil svojej manželke, herečke Jessice Bielovej. S ňou je ženatý od roku 2012 a spoločne vychovávajú syna Silasa, ktorý má štyri roky. „Pred niekoľkými týždňami som urobil hlúposť, ale jednu vec chcem povedať jasne – medzi mnou a mojou kolegyňou sa nič nestalo. Počas toho večera som veľa pil a ľutujem to. Takéto konanie určite nie je to, čím by som sa chcel chváliť pred synom. Chcem sa ospravedlniť mojej úžasnej manželke a rodine za to, že som ich dostal do trápnej situácie.“

Od spomínaného škandálu sa na Instagrame herečky, kde pred spomínanou aférou umiestňovala aj zábery s manželom, spoločne fotografie neobjavili. Ale zdá sa, že kríza je predsa len už zažehnaná! Manželia sa nechali vidieť ruka v ruke aj na ulici v New Yorku. 37-ročná herečka sa na svojho slávneho manžela milo usmievala a dvojica vyzerala šťastne a spokojne, zábery z New Yorku priniesli mnohé americké médiá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...