To je šok! Pamela Anderson sa tajne vydala. Ženích je jej láska z mladosti

Herečka Pamela Anderson vedela svet šokovať v minulosti a darí sa jej to stále ešte aj dnes. Aktuálne s tajnou svadbou, ktorá sa konala pred pár dňami v USA.

22.01.2020 05:30
debata
zväčšiť Kombinovaný záber producenta Jona Petersa a... Foto: SITA/AP
People Pamela Anderson Jon Peters Kombinovaný záber producenta Jona Petersa a herečky, modelky a ekologickej aktivistky Pamely Andersonovej.

Niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka a sexbomba zo stránok pánskych magazínov si vzala slávneho hollywoodskeho producenta Jona Petersa, ktorý naposledy spolupracoval na filme Zrodila sa hviezda. Ženích je od 52-ročnej blondínky starší o 22 rokov, má 74 rokov.

Pamela Anderson a Jon Peters sa však poznajú roky. Dokonca spolu kedysi tvorili pár. Podľa informácií amerických médií to bolo pred viac ako tridsiatimi rokmi. Kedy sa im podarilo znovu rozdúchať plamienok vzájomnej vášne, nie je jasné. Podľa Petersovho vyhlásenia však jeho slabosť pre Andersonovú nikdy celkom neprestala.

„Všade naokolo sú krásne ženy. Mohol som si dávno vybrať – ale už 35 rokov – som vždy túžil len po Pamele. Robí zo mňa divocha – v tom pozitívnom smere. Inšpiruje ma. Chránim ju a starám sa o ňu spôsobom, akým si zaslúži, aby o ňu bolo postarané,“ uviedol pre médiá v tlačovom vyhlásení Peters.

Nevesta, pre ktorú ide o piate manželstvo, sa zase vyjadrila prostredníctvom vyznania na Instagrame. Petersa nazvala pravým „zlým chlapcom“ Hollywoodu. „Milujem ho ako rodinu. Jeho život ma ako mladé dievča zvykol desiť. Dnes, keď už som zo života videla viac, som si to uvedomila. Bol tam celý čas. Nikdy ma nesklamal. Som pripravená a on tiež. Rozumieme si a rešpektujeme sa. Milujeme sa bezpodmienečne. Som šťastná žena. Toto je dôkaz, že boh má svoje plány,“ komentovala blondínka.

Len pre zaujímavosť, posledným oficiálnym partnerom herečky a filantropky bol futbalista Adil Rami, ktorý bol od nej o dvadsať rokov mladší. Po ich búrlivom rozchode ho hviezda obvinila z násilia a psychického nátlaku. Anderson, ktorá je matkou dvoch synov, bola v minulosti vydatá za rockerov Tommyho Lee, Kid Rocka a dokonca dvakrát sa vydala za Ricka Salomona.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Pamela Anderson #mladosť #Jon Peters

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...