Mala pravdu! Neslávne tetovanie Bena Afflecka je Fénix, ktorý vstáva zo...

Nie je to tak dávno, čo americký herec Ben Affleck musel v televízii vysvetľovať obrovské tetovanie, ktoré pokrýva celý jeho chrbát. Nevyhol sa ani uštipačným poznámkam.

22.01.2020 12:00
debata
Herec Ben Affleck na zábere z Havaja z marca... Foto: - / Backgrid USA / Profimedia
Ben Affleck Herec Ben Affleck na zábere z Havaja z marca 2018, keď verejnosť prvýkrát uvidela jeho masívne tetovanie na chrbáte.

Maľovaný motív bájneho vtáka Fénixa na chrbáte hollywoodskeho herca odhalili už dávnejšie paparazzovia, keď ho tajne zachytili počas nakrúcania na Havaji. Obrázky sa stali zdrojom živej diskusie a Affleck sa otázkam nevyhol ani, keď minulý rok navštívil moderátorku Ellen DeGeneresovú.

„Zdá sa, že tvoj Fénix nevstáva z popola, ale zo zadku,“ poznamenala vtedy DeGeneres. Najnovšie zábery, ktoré zhotovili reportéri na detskom futbalovom ihrisku, sú jasným dôkazom. Čoskoro päťdesiatnik Affleck má naozaj tetovanie, ktoré mu nezdobí len chrbát, ale zasahuje aj jeho intímne partie.

zväčšiť Herec Ben Affleck opäť odhalil svoje tetovanie.... Foto: - / X17 / Profimedia
Herec Ben Affleck opäť odhalil svoje tetovanie. Fénix, ktorý "vstáva" z jeho pozadia. Herec Ben Affleck opäť odhalil svoje tetovanie. Fénix, ktorý "vstáva" z jeho pozadia.

Herec to odhalil, keď sa zhováral v podrepe so svojou bývalou manželkou Jennifer Garnerovou, s ktorou sa stále starajú o všetky tri spoločné ratolesti.

Žarty na účet tetovania však zjavne hrdinovi filmov ako Argo či Batman navždy dobre nerobia. Aj u spomenutej DeGeneresovej vtedy uviedol na svoju obranu, že obraz vpísaný do jeho kože „pre mňa osobne veľa znamená“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #paparazzi #Ben Affleck #tetovanie #Fénix #posmešky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...