S idolom na tričku! Lopez sa dočkala pochvaly od slávnej kolegyne

Okolo speváčky a herečky Jennifer Lopezovej je momentálne poriadne rušno a najnovšie sa o to zaslúžila aj jej kolegyňa Barbra Streisand.

23.01.2020 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love this! Hi @jlo — nice to see you wearing my face! @coach @stuartvevers

Príspevok, ktorý zdieľa Barbra Streisand (@barbrastreisand),

Dôvodom je pritom ďalšia z aktivít, ktorej sa multifunkčná Jennifer venuje. Ide o jej „modelingovú“ kariéru, keď sa objavila v najnovšej reklamnej kampani značky Coach.

Práve v nej na jednom z lookov predvádza 50-ročná Lopez tričko s portrétom slávnej speváčky a herečky Barbry Streisandovej. „Zbožňujem to! Je milé vidieť ťa, Jennifer, ako máš moju tvár na hrudi,“ napísala dokonca 77-ročná Streisand na sociálnej sieti. Odpoveď nenechala na seba dlho čakať. „Vieš, že si môj idol,“ kontrovala späť Jennifer Lopez.

Speváčka sa pritom objaví v týchto mesiacoch aj v reklamnej kampani Jar/Leto 2020 pre taliansku značku Versace. Ešte na jeseň minulého roka sa jej účasť priamo na prehliadke stala jedným z vrcholov milánskeho týždňa módy, keď si Lopez obliekla slávne odhaľujúce šaty s džungľovou potlačou.

Už o pár týždňov čaká hviezdu aj vystúpenie v prestávke Super Bowl, na ktorom vystúpi spoločne so svojou kolegyňou – kolumbijskou speváčkou Shakirou.

zväčšiť Kombinácia fotografií Jennifer Lopezovej... Foto: SITA/AP
Kombinácia fotografií Jennifer Lopezovej (vľavo) a speváčky Shakiry. Obe vystúpia počas prestávky na Super Bowl. Kombinácia fotografií Jennifer Lopezovej (vľavo) a speváčky Shakiry. Obe vystúpia počas prestávky na Super Bowl.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #reklama #Instagram #Barbra Streisand #odkaz #Coach

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...