Zásnubák na ruke, ani netušila, čo sa deje: Snúbenca jej načapali s inou!

Nepovedal jej vari, že ju už nemiluje? Herec Jesse Metcalfe sa podľa najnovších správ, ktoré priniesli americké médiá, nezachoval práve najlepšie k svojej snúbenici Care Santane.

24.01.2020 00:00
debata
Jesse Metcalfe a Cara Santana na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Jesse Metcalfe a Cara Santana Jesse Metcalfe a Cara Santana na archívnom zábere.

Dvojica sa pred pár dňami rozišla, no táto správa vraj prišla ako blesk z jasného neba. Santana do poslednej chvíle ani netušila, že vo vzťahu sa niečo deje a že hrozí, že ju milenec opustí. „Pár dní predtým mala ešte na ruke zásnubný prsteň,“ citoval magazín People nemenovaný zdroj. „Nemala ani poňatia o tom, že veci nie sú v poriadku, kým nevidela ráno fotky na webových stránkach,“ pokračoval zdroj.

Fotky, o ktorých hovorí, sú zábery fešného herca v spoločnosti inej ženy. Metcalfa zachytili na verejnosti držiac sa za ruky s pôvabnou modelkou a údajne strávil aj víkend v spoločnosti inej dámy.

Herec, ktorý Caru Santanu požiadal o ruku v roku 2016, sa pritom so svojou oficiálnou snúbenicou ešte začiatkom januára objavil na spoločenskej akcii – išlo o event Art of Elysium.

Viacero zdrojov tvrdí, že Metcalfe, ktorý na pohľad pôsobí nevinne a slušne, je „neverník“ a že sa zachoval ku svojej dlhoročnej partnerke veľmi nefér. Objavili sa však aj správy, že dvojica sa rozišla už dávnejšie a len nevedeli, ako túto informáciu „spracovať“ pred verejnosťou a médiami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #podvod #Cara Santana #Jesse Metcalfe #bulvár

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....