Vojvodkyňa Kate skončila v ženskej väznici! Aha, aj tam vyzerá ukážkovo...

Od začiatku týždňa je v jednom kole a absolvuje jednu aktivitu za ďalšou. Trojnásobná mama z britskej kráľovskej rodiny, vojvodkyňa Kate, navštívila v stredu aj ženskú väznicu.

23.01.2020 12:17
debata
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge počas návštevy... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge počas návštevy ženskej väznice HMP Send v anglickom Wokingu. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge počas návštevy ženskej väznice HMP Send v anglickom Wokingu.

Tridsaťosemročná Catherine si vybrala zariadenie v anglickom Wokingu, kde ju, samozrejme, sledovalo pár vybraných reportérov. V priestoroch nápravno-výchovného zariadenia sa stretla nielen s jeho predstaviteľmi, ale aj obyvateľkami.

Objektívy zachytili vojvodkyňu zo Sussexu pohrúženú do konverzácie s jednou z väzenkýň. Následne sa manželka princa Williama zúčastnila aj na intímnej debate s vybranými bývalými väzenkyňami, ktorým pomohol opätovný návrat do bežného života uľahčiť Forward Trust – organizácia, ktorú podporuje práve britská vojvodkyňa.

Pozornosti neušla ani podoba vysokej a štíhlej brunetky, ktorá je miláčikom britských médií. Kate si obliekla čierny rolák, ktorý doplnila vysokými čiernymi čižmami a plisovanou sukňou so zvieracím vzorom. Na ceste do auta ho potom doplnil kabát karamelovej farby.

Ako píše britský Daily Mail, aj tentoraz vyberala v konfekcii a obliekla si sukňu španielskej značky Zara za pár desiatok eur. Aj minulý týždeň spravila vojvodkyňa podobný krok, keď sa na verejnosti objavila v šatách z výpredaja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #väzenie #návšteva #vzhľad #sukňa

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...