Bubeník Aerosmith žaluje svojich spoluhráčov, nechcú mu vraj dovoliť hrať

Americký bubeník Joey Kramer zažaloval spoluhráčov zo svojej domovskej skupiny Aerosmith za to, že mu údajne nechcú dovoliť s nimi hrať na nadchádzajúcich koncertoch.

25.01.2020 08:00
Záber z roku 2010: Bubeník Joey Kramer z... Foto: ,
Záber z roku 2010: Bubeník Joey Kramer z formácie Aerosmith na archívnom zábere.
debata

Po tom, čo si zranil členok a pol roka s kapelou nevystupoval, od neho spoluhráči podľa žaloby požadovali, aby najskôr poriadne cvičil a preukázal im, že už opäť hrá „na zodpovedajúcej úrovni“. Podľa 69-ročného Kramera je táto požiadavka „umelým, vymysleným a doteraz neznámym štandardom“ v kapele.

Kramer v podaní na súd v Plymouthe v štáte Massachussetts argumentuje, že aj zvyšní členovia skupiny, teda spevák Steven Tyler, gitaristi Joe Perry, Bradley Whitford a basgitarista Tom Hamilton, boli všetci nedávno „vyradení“ z činnosti zraneniami a chorobami, a nikto z nich sa nemusel opätovne uchádzať o účinkovanie kapele a dokazovať, že je opäť „vo forme“.

„Joey Kramer je náš brat, a to, aby bol v dobrej pohode, má pre nás najvyššiu dôležitosť. Posledných šesť mesiacov však nebol emocionálne ani fyzicky schopný s kapelou vystupovať, čo aj sám priznal,“ reagovali na žalobu zvyšní členovia formácie.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #bubeník #Aerosmith #Joey Kramer

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...