Čo hovoria na nečakanú svadbu Pamely Anderson jej synovia?

Pred pár dňami svetom obletela prekvapivá správa, že 52-ročná hviezda Pobrežnej hliadky sa vydala.

25.01.2020 00:00
Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon Lee. Foto: ,
Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon Lee.
debata

Jej manželom sa stal 74-ročný Jon Peters, slávny hollywoodsky producent. Svadba sa konala 20. januára v Malibu a fakt, že sa Pamela Anderson po piaty raz postavila pred oltár, podporili aj jej dvaja synovia, ktorých otcom je Tommy Lee (57). Informuje o tom portál „Hollywood Life“.

Brandon Lee (23) a Dylan Lee (22) prejavili radosť z toho, že ich mama je opäť šťastná. Ako píše portál, Brandon vie, že Jon Peters mu nenahradí otca, ale rešpektuje ho, pretože je dôležitým človekom v živote jeho matky. Svadbu svojej mamy tak podporil. „Veľmi svoju matku miluje a chce, aby bola šťastná,“ cituje portál zdroj z okolia slávnej rodiny.

Pamela Anderson bola v minulosti vydatá za rockerov Tommyho Lee, Kid Rocka a dokonca dvakrát sa vydala za Ricka Salomona. Jej posledným partnerom bol francúzsky futbalista Adil Rami, ktorý bol od nej o dvadsať rokov mladší. Práve kvôli tomuto vzťahu sa blond hviezda zo seriálu Pobrežná hliadka presťahovala do Francúzska. Po ich búrlivom rozchode ho herečka obvinila z násilia a psychického nátlaku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Pamela Anderson

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...