Cameron Diaz ako mama? Žiadna opatrovateľka ani plastové hračky

Začiatkom januára herecká hviezda oznámila, že sa stala mamou.

26.01.2020 00:00
Cameron Diaz - džínsy - úzke verzus široké. Foto: ,
Herečka Cameron Diaz.
debata

47-ročná slávna blondínka a jej 40-ročný manžel, muzikant Benji Madden, sa stali rodičmi dcérky, ktorá dostala meno Raddix Chloe Wildflower Madden. Ako vyšlo o pár dní najavo, dievčatko prišlo na svet 30. januára a páru ho vynosila náhradná matka.

Slávna hviezda sa na rolu matky dlho pripravovala. Teraz, keď sa jej konečne dočkala, podriadila svojmu malému pokladu všetko. Píše o tom „National Enquirer“. Vila manželov v Studio City, jednej zo štvrtí Los Angeles, sa stala doslova oázou pre ich malú dcérku. Ako uvádza zdroj pre spomínaný magazín, detská izba je 100 percentne ekologická a plastové hračky v nej nemajú miesto. Slávna mamička si potrpí na to, aby všetko malo prívlastok eko – cez fľašky až po plienky či utierky.

Herečka je „malou doslova posadnutá“ v dobrom slova zmysle, aj z toho dôvodu neprichádza do úvahy žiadna opatrovateľka. Herečka chce všetko zvládnuť iba s pomocou manžela či rodiny.

O tom, aká bude slávna herečka mamou, sa vyjadrila aj jej kolegyňa a kamarátka, Gwyneth Paltrow, na červenom koberci pred udeľovaním Zlatých glóbusov pre „Entertainment Tonight“: „Bude tou najlepšou mamou. Veľmi sme sa z tej správy potešili."

Cameron Diaz a Benji Madden sa postavili pred oltár 5. januára 2015, 10 mesiacom potom, čo ich zoznámila Nicole Richie (38).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Cameron Diaz

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...