Simpson o vzťahu s Mayerom: Bála som sa, že nie som pre neho dosť bystrá

Napísať o svojom živote je zaručená cesta k získaniu pozornosti fanúšikov a širšej verejnosti. Vie o tom svoje herečka Demi Moore a najnovšie aj speváčka Jessica Simpson.

25.01.2020 00:00
debata
Tehotná speváčka a dizajnérka Jessica Simpson... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jessica Simpson Tehotná speváčka a dizajnérka Jessica Simpson na archívnom zábere v New Yorku.

Práve posledná menovaná uvádza na trh knihu spomienok pod názvom Open Book a americké médiá už z nej stihli citovať viacero pasáží, ktoré sa týkajú veľmi súkromných momentov v živote. Simpson sa nevyhla spomínaniu na svoje vzťahy, manželstvo s Nickom Lacheyom, ktoré sledoval celý svet aj prostredníctvom reality-šou na televízii MTV, či randenie s Johnom Mayerom.

Niektorí fanúšikovia si ešte pamätajú, ako spevák a skladateľ John Mayer nazval Simpsonovú v jednom z rozhovorov „sexuálnym napalmom“. Blondínka priznala, že v tom čase to bol pre ňu šok a zároveň prežívala pocity hanby. „Mal pocit, že chcem, aby sa tak o mne hovorilo. Ale ja som sa cítila strašne zahanbená. Bála som sa, že to bude čítať moja stará mama. O tom, aká je žena v posteli, sa predsa nehovorí len tak. Bolo to šokujúce,“ napísala v knihe Simpson.

O vzťahu s Mayerom pridala niekoľko otvorených pocitov. Podľa nej jej spevák neustále dookola opakoval, že je ňou posadnutý. Emocionálne aj sexuálne. „Neustále som sa bála, že nie som pre neho dosť bystrá. On bol a každý náš rozhovor vnímal ako nejakú kamarátsku súťaž, v ktorej musí zvíťaziť,“ uviedla v knihe speváčka a dizajnérka. Údajne bola zo vzťahu taká vystresovaná, že mala kamarátku, ktorá jej kontrolovala gramatiku v správach predtým, než ich poslala Mayerovi.

V tom čase sa vraj začala ešte viac spoliehať na alkohol, ktorý ju mal upokojovať. Začiatky jej závislosti sa vraj objavili už v mladosti, keď ju mali ako dieťa sexuálne zneužívať. Problémy so závislosťou však pokračovali aj v čase, keď už bola plavovláska vydatá za hokejistu Erica Johnsona a spoločne vychovávali dve deti. Rozhodnutie zbaviť sa závislosti prišlo aj v októbri 2017, keď si v jednom momente uvedomila, že sa hanbí pred vlastnými deťmi, lebo už ráno o siedmej mala v sebe jeden alkoholický nápoj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #alkohol #John Mayer #minulosť #Jessica Simpson #spomienka

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...