Gottov hit Lady Carneval celkom inak! Porovnajte originál s novinkou a hlasujte

Pätica hudobníkov vokálnej skupiny For You prerobila do acapella podoby slávny hit Karla Gotta “Lady Carneval”.

25.01.2020 14:30
Karel Gott Foto:
Karel Gott na snímke z roku 1993.
debata (5)

Slovenský Pentatonix, ako kapelu nazývajú, má na konte napríklad aj hit so Simou Martausovou s názvom "Nenahraditeľná”.

Vokálnu skupinu For You tvoria piati hudobníci s výnimočnými hlasmi. „Tentokrát nás očarila legenda československej hudby Karel Gott a jeho nestarnúci hit “Lady Carneval”. Klip sa nakrúcal v našom domácom štúdiu a dokonca vo vlastnej réžii. Každý z nás sa postaral o niečo iné, spojili sme hlavy a vytvorili sme tento klip. Bola to fakt zábava,“ teší sa Milan Masiarik. Pieseň “Lady Carneval” má skupina For You v repertoári už dlhší čas a pravidelne ju spievajú aj na koncertoch.

"Vždy nás veľmi prekvapilo, že pri koncertovaní v zahraničí si ľudia spievali túto pieseň s nami. Za to si Karel Gott naozaj zaslúži veľký obdiv a rešpekt,” neskrýva obdiv speváčka Katalin Lantos Borbély.

For You aktuálne pracujú paralelne na viacerých projektoch s rôznymi umelcami. Zároveň priebežne zbierajú nápady a inšpirácie na vlastnú tvorbu. "Proces tvorby je veľmi jednoduchý. Základom je pohodlné usadenie, káva, čaj a dobrá nálada. Tvoríme všetci spoločne. Keďže každý z nás je úplne iný, vie priniesť do aranžu zaujímavé nápady a feelingy. V našich aranžmánoch sa snažíme priniesť vždy niečo nové. Radi experimentujeme, ale zároveň si zachovávame náš rukopis,” hovorí členka kapely Nika Barľáková.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #For You

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...