Ako to celé bolo? Fotografka opísala vznik záberu Pitta a Anistonovej, ktorý vyvolal ošiaľ

Moment z udeľovania SAG Awards, ktorý zachytila fotografka v zákulisí, už stihol obletieť svet a zároveň sa už týždeň stará o špekulácie na tému vzťahu Anistonovej a Pitta. O momentku sa postarala Emma McIntyre, ktorá spomínanú akciu fotila po štvrtý raz.

24.01.2020 14:00
debata

McIntyre opísala pre People, ako sa jej sériu záberov s dvoma megahviezdami podarilo urobiť aj to, ako ich stretnutie vyzeralo jej očami. „Obaja boli v zákulisí a rozprávali sa so zástupcami médií, Jennifer podpisovala nejaké karty. Ja som behala medzi dvoma miestnosťami a už som urobila nejaké zábery Jennifer. Potom som uvidela Brada, ako ide po chodbe a pomyslela som si ‚To by mohol byť super moment‘,“ opísala fotografka a pokračovala: „On zrazu zakričal: ‚Aniston‘. Jennifer sa k nemu otočila, objali sa a navzájom si zablahoželali.“

Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si... Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards. Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards.

Následne prišiel podľa fotografky okamih, ktorý sa jej vryl do pamäte. „Človek doslova mohol cítiť úctu týchto dvoch ľudí, ktorí sa poznajú viac ako dvadsať rokov a sú vo svojom obore špičky.“ Hviezdy sa pozdravili, pobozkali sa na líca a ako Jennifer odchádzala, Brad ju chytil za ruku, akoby ju nechcel pustiť. „Ten okamih sa stal tak rýchlo. Môžete vidieť ich reakciu, ukazuje, ako sa tešia a ako sú na seba navzájom hrdí. Zdalo sa, že sú skutočne šťastní, že sa vidia,“ opísala situáciu pre Elle.com fotografka.

Na zábery, ktoré sa jej podarili, je zvlášť pyšná. „Tieto náhodné zábery sú vecou šťastia. Často sa stane, že vám niekto pokazí záber mobilom pred objektívom, alebo vlasy osoby, ktorú chcete fotografovať, jej zakryjú tvár. Takže ak sa človeku podarí dvoch ľudí zachytiť takto pekne a jasne, je to triumf,“ dodala Emma McIntyre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #SAG Awards

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...