Hollywoodsky luxus? Mila Kunis si naň nepotrpí. Aha, obyčajné dievča!

Hollywoodske herečky sa zvyčajne pred objektívy nepostavia inak ako dokonale nalíčené a v požičaných kúskoch od renomovaných dizajnérov. Prípad herečky Mily Kunisovej to nebude.

31.01.2020 00:00
debata
zväčšiť Herečka Mila Kunis na premiére filmu Four Good... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Mila Kunis na premiére filmu Four Good Days. Herečka Mila Kunis na premiére filmu Four Good Days.

Na filmovom festivale Sundance táto rodáčka z Ukrajiny, ktorá vyrastala v USA, predstavila nový film Four Good Days. Okrem neho však zaujal aj fakt, že Kunis vyzerala skôr akoby si odskočila na predstavenie filmu rovno z nákupov potravín.

Manželka herca Ashtona Kutchera priniesla na festival nezávislého filmu novinku, v ktorej si zahrala po boku herečky Glenn Closeovej. Na stretnutí s novinármi nechýbala ani ona. A práve pri spoločnom pózovaní sa dal vnímať rozdiel. Close síce tiež pôsobila ležérne, ale na úpravu si jednoznačne potrpela.

Herečky Glenn Close (vľavo) a Mila Kunis... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečky Glenn Close (vľavo) a Mila Kunis spoločne na filmovom festivale Sundance. Herečky Glenn Close (vľavo) a Mila Kunis spoločne na filmovom festivale Sundance.

Snímka Four Good Days je pre Kunisovú prvým projektom od roku 2018, keď uviedla do kín akčnú komédiu Špión, ktorý ma dostal. Herečka sa však popri filmovej kariére sústreďuje na rodinu. S manželom Kutcherom spolu vychovávajú dve ratolesti – päťročnú dcérku Wyatt a dvojročného syna Dimitriho.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mila Kunis #Sundance #look #obyčajná

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...