Smutné priznanie Shannen Doherty: Rakovina je späť, som vo štvrtom štádiu

V roku 2015 americká herečka Shannen Doherty, známa najmä ako Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000), oznámila, že má rakovinu prsníka.

04.02.2020 15:14
Shannen Doherty Foto: ,
Herečka Shannen Doherty na archívnej snímke.
debata

Shannen Doherty (48) priznala, že jej rakovina sa vrátila, nešpecifikovala, o aký typ ide. Päť rokov po boji s diagnózou „rakovina prsníka“ čaká niekdajšiu predstaviteľku Brendy zo seriálového hitu Beverly Hills 902 10 ďalší zápas. Ako povedala, už istý čas o návrate choroby vie.

Herečka správu prezradila v relácii „Good Morning America“, rozhodla sa pre tento krok preto, aby predbehla rôzne správy z médií. „O pár dní alebo týždňov by sa dostalo von, že som vo štvrtom štádiu rakoviny,“ povedala seriálová hviezda. So slzami v očiach tak v relácii priznala: „Moja rakovina je späť a preto som tu.“ Ako dodala, je to poriadne horká pilulka, ktorú musela prehltnúť.

Herečka ozrejmila, že s ochorením bojuje už rok a diagnózu si nechávala pre seba, pretože prišiel na rad reboot populárneho seriálu BH90210. „Nemyslím si, že som to už spracovala. Mám za sebou dni, kedy som si hovorila: ‚Prečo práve ja“, potom prišli otázky: 'Prečo nie ja‘, ‚Kto iný okrem mňa si to zaslúži‘." Ako dodala, jej prvou starosťou bolo to, ako správu oznámi svojej mame či manželovi, fotografovi Kurtovi Iswarienkovi. Práve oni jej v ťažkom boji pomáhali najviac.

V roku 2015 americká herečka Shannen Doherty, známa najmä ako Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 – 2000), oznámila, že má rakovinu prsníka. V roku 2016 podstúpila mastektómiu. V lete 2019 v rozhovore pre médiá hovorila: „Komické na rakovine je, že ľudia si myslia, že ste uzdravená potom, čo absolvujete chemoterapiu a ožarovanie. Ale čo si neuvedomujú, že vaše telo prešlo niečím veľmi ťažkým a nikdy sa celkom neuzdraví,“ opísala a dodala: „Ja sama sa snažím byť k sebe milšia.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Shannen Doherty

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...