Harry a William sa nerozišli v dobrom, tvrdí zdroj. Aspoň je už po všetkom...

V centre pozornosti médií sú častejšie ich manželky, ale aj vzťah kráľovských bratov, princa Williama a princa Harryho, vyvolal v posledných mesiacoch viac pozornosti.

06.02.2020 12:31
debata
Britskí princovia William a Harry na archívnom... Foto: SITA/AP, Adrian Dennis
princ Harry a Princ William Britskí princovia William a Harry na archívnom zábere.

Do toho sa pridáva nové tvrdenie od zdroja z kráľovského paláca, ktorý tvrdí, že odlúčenie bratov neprebehlo najlepšie. Po tom, čo sa princ Harry a jeho manželka Meghan rozhodli vzdať časti kráľovských povinností a presťahovať do Kanady, sa vraj situácia v kráľovskej rodine poriadne vyostrila.

„V žiadnom prípade sa nerozišli v dobrom. Ale obaja si aspoň vydýchli, že už je za tým,“ citoval magazín People svoj zdroj. Podľa neho je celkom možné, že „Harry a Meghan nie celkom do hĺbky premysleli kroky, ktoré sa chystajú podniknúť“. „Ale iba túžili byť šťastní, kto by sa im divil,“ pokračoval informátor.

Začiatkom januára vyvolalo výraznú mediálnu odozvu počínanie mladšieho z bratov a jeho polovičky, keď ohlásili, že by chceli obmedziť kráľovské povinnosti a začať si zarábať na život. Priebeh bol pomerne rýchly a zaskočil nielen verejnosť, ale aj samotných manželov. Harry sa následne nechal počuť, že „dúfal, že to dopadne inak“.

Momentálne sa pozornosť médií opäť viac sústredila na členov kráľovskej rodiny, ktorí sa bezmedzne podieľajú na povinnostiach vyplývajúcich z ich postavenia. Princ William, jeho manželka Kate, ale aj princ Charles a jeho polovička Camila sú momentálne viac na očiach. Je pravdepodobné, že ide aj o stratégiu kráľovskej rodiny, ako odvrátiť pozornosť od „problematického“ Harryho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #kráľovská rodina #princ Harry #rozchod #vzťah #bratia

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...