Veselá zábavka Jima Carreyho! Pred bežnými smrteľníkmi sa neskrýva, naopak

Zatiaľ, čo mnoho hviezd sa snaží byť v bežnom živote nevidideľnými a pozornosti zvedavcov sa skôr vyhýbajú, herec a komik Jim Carrey je v tomto odlišný.

07.02.2020 00:00
Jim Carrey Foto: ,
Jim Carrey na udeľovaní hereckých cien "Britannia Awards" v Beverly Hills.
debata

Zmysel pre humor si zachováva aj mimo televíznych kamier. Rád sleduje ľudí, keď je niekde na cestách a pozoruje ich reakcie, ak v ňom spoznajú slávnu hollywoodsku tvár. Prezradil to v rozhovore pre nemecký Bild.

„Keď si idem dať ráno niekam raňajky, neskrývam svoju tvár za telefón alebo knihu. Požiadam čašníčku, aby ma usadila k stene a doslova ‚čumím‘ na ľudí. Keď ma zbadajú, ich reakcie sú rôzne – niektorí ma pozdravia, iní zostanú v rozpakoch. A pre mňa je to zábava,“ opísal herec, ktorého diváci poznajú vďaka komédiám ako Maska, Blbý a blbší, Klamár, klamár či Grinch.

V rozhovore si zaspomínal aj na to, ako sa snaží byť vtipný aj v smutných obdobiach života. „Ak niekto smúti, je to ťažšie. Ale môj humor sa rodil práve zo smútku,“ opísal Carrey a pokračoval: „Keď som vyrastal, moja mama bola veľmi chorá, takže som ju chcel rozveseliť.“ Hercova mama, Kathleen Carrey, roky trpela závislosťou od tabletiek a v roku 1991 zomrela na zlyhanie obličiek. O svoju matku tak Carrey prišiel ako 29-ročný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Carrey

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....