Reeves a jeho sivov(láska)?! Sú spolu už roky, prezradila klebetná herečka

Keď sa pred pár mesiacmi objavil herec Keanu Reeves na spoločenskej akcii s partnerkou Alexandrou Grantovou, médiá okamžite začali pátrať, o koho ide. Mnohé prinášali informácie o novej partnerke a nečakanej láske.

12.02.2020 00:00
debata
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Michael Kovac for Getty Images/LACMA
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala. Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala.

Veci sa však majú celkom inak. Herec, ktorého preslávila séria Matrix či John Wick, sa totiž so sympatickou umelkyňou stretáva už omnoho dlhší čas. Pre portál Page Six to potvrdila aj herečka Jennifer Tilly, ktorá sa s Alexandrou priatelí.

„Pamätám si, keď mi pred zhruba rokom a pol povedala, Keanu Reeves je môj frajer. Nechápala som. Čože, čože, pýtala som sa,“ opísala situáciu Tilly. „Bola taká v pohode, že som si myslela, že je lesbička,“ komentovala ďalej herečka.

Podľa nej je fascinujúce, ako sa svet začal zaoberať správou, že Alexandra Grant je nová priateľka známeho hollywoodskeho fešáka, lebo sa s ním objavila na akcii. „Ale ona s ním chodievala na akcie dlho,“ prezradila tiež Tilly, ktorá označila Reevesa za skvelého chlapa, ktorý je navyše „veľmi šťastný, že môže byť s Alexandrou“.

„Mám pocit, že všetci sú z toho takí pobláznení, pretože oni dvaja sú vlastne dokonalý pár. Akoby si každý želal mať niečo podobné ako oni dvaja. Nie je to žiadna rýchlokvasená hollywoodska romanca,“ podotkla ešte v rozhovore pre šoubiznisový portál herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #dvojica #Keanu Reeves #Alexandra Grant

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...