Fanúšikovia Gotta sú nadšení! Krok vdovy Ivany ocenili za pár hodín už tisíce ľudí

Karel Gott ešte počas svojho života pravidelne s fanúšikmi komunikoval prostredníctvom sociálnych sietí.

10.02.2020 14:56
karel gott Foto: ,
Karel Gott ( 14. júl 1939 - 1. október 2019)
debata

Po jeho úmrtí však začala Ivana Gottová používať na komunikáciu s fanúšikmi oficiálnu stránku Karla Gotta (karelgott.com). Práve na nej oznámila Ivana Gottová počas Vianoc aj informácie o sprístupnení miesta posledného odpočinku verejnosti či mapku, ako sa k hrobu Karla Gotta na Malvazinkách dostanú jeho fanúšikovia. Išlo o poslednú správu v sekcii „novinky“.

Aktuálne sa však Ivana Gottová rozhodla začať komunikovať s fanúšikmi jej zosnulého manžela prostredníctvom sociálnych sietí a na facebooku uverejnila po dlhom čase príspevok. Pred pár hodinami napísala: „Vážení a milí priaznivci môjho manžela Karla, denne od vás dostávam povzbudivé listy a e-maily, za ktoré vám zo srdca ďakujem. Okrem iného sa mňa alebo našej agentúry Karel Gott Agency pýtate na projekty, ktoré chystáme. Z vašich reakcií som vycítila, že by ste mali záujem dozvedať sa ďalej o aktivitách spojených s naším milovaným Karlom. Preto som sa rozhodla obnoviť tento jeho profil, kde vám budem prinášať zaujímavosti spojené s menom Karel Gott a jeho odkazom.“

V priebehu troch hodín správu označilo „lajkom“ 22 000 ľudí a celkovo sa informácia Ivany Gottovej stretla s ohromným nadšením. Práve prostredníctvom facebooku Gott informoval svojich priaznivcov v septembri aj o jeho zdravotnom stave, kedy priznal, že sa mu vrátila rakovina. Fanúšikovia mu aj prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrovali svoju podporu.

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí. Medzi nimi bol prezident Miloš Zeman, český a slovenský premiér Andrej Babiš a Peter Pellegrini a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...