Prekvapenie! Kurnikovová a Iglesias majú tretie dieťa

V decembri 2017 ako blesk z jasného neba médiami obehla správa, že Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias sa stali rodičmi dvojičiek - Lucy a Nicolasa.

11.02.2020 08:08
Enrique Iglesias a Anna Kournikovová Foto:
Enrique Iglesias a Anna Kournikovová na archívnej snímke.
debata

Tehotenstvo prežívala krásna blondínka v súkromí, nie pred očami médií či verejnosti. Ten istý scenár sa zopakoval aj tento raz.

Len v januári priniesol španielsky magazín HOLA! exkluzívne zábery 38-ročnej niekdajšej tenistky s tehotenským bruškom. Aktuálne člen rodiny prezradil, že dieťa číslo tri je už na svete. V rozhovore pre rádio ADN Julio Iglesias Jr. (46), starší brat Enriquea Iglesiasa (44), povedal: „Enrique je môj najlepší priateľ, žijeme veľmi blízko seba a často ho navštevujem. Milujem svojich synovcov a netere, teraz mám tri, takže sa nemôžem sťažovať. Pohlavie dieťatka je tajomstvom. Môžem len povedať, že môj brat má tri deti a že sú veľmi šťastní.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#happynewyear #сновымгодом

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova),

Fotografie z konca januára, ktoré zverejnil spomínaný magazín, zachytávajú Annu v športovej bundičke na lodi v blízkosti Miami spolu s Enriqueom. Tehotenské bruško sa nedalo prehliadnuť. Keďže slávny pár okolo tehotenstva mlčal, nie je jasné, kedy prišlo tretie dieťa na svet – termín jeho narodenia tak leží v rozmedzí januára a februára.

Slávny muzikant a niekdajšia tenisová hviezda, Anna Kurnikovová, sú spolu vyše 18 rokov. V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Ich potomkovia prišli na svet 16. decembra 2017 v nemocnici v Miami, pričom sexi športovkyni sa tehotenstvo podarilo pred médiami utajiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...