Bullock už naplánovala deťom budúcnosť! Aniston sa vidí o pár rokov tu...

Materstvo nie je jednoduchá záležitosť. Zhodli sa na tom aj Sandra Bullock s kamarátkou a kolegyňou Jennifer Anistonovou, ktoré sa spolu zhovárali pre magazín Interview.

13.02.2020 00:00
debata
Herečka Jennifer Aniston v šatách Christian... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Aniston v šatách Christian Dior by John Galliano. Herečka Jennifer Aniston v šatách Christian Dior by John Galliano.

Kým Aniston je aj vo veku čerstvo oslávených 51 rokov bezdetná, jej kolegyňa si adoptovala dve deti – vychováva desaťročného Louisa a sedemročnú Lailu. Pred hviezdou seriálu The Morning Show vyznala svoje obavy z budúcnosti detí, ale aj spôsobu výchovy.

„Pozerám sa na každého, kto sa snaží vychovávať deti a hovorím si: Ako sme vôbec schopní vychovať ich mimo tejto bubliny? Ukázať im rozdiel medzi tým, čo je správne a čo je zlé? Ukázať im, ako vyzerá láskavosť, keď je také ťažké nájsť ju vo všetkom tom hluku na obrazovkách,“ uviedla v rozhovore Sandra Bullock. „Obrazovky sú dnes všade,“ doplnila ešte sklamane a narážala na prítomnosť moderných technológií, počítačov či mobilov.

Sandra Bullock v šatách Oscar de la Renta... Foto: SITA/AP
Sandra Bullock Sandra Bullock v šatách Oscar de la Renta počas udeľovania Zlatých glóbusov.

Držiteľka Oscara tiež priznala, že deťom už povedala, na aké školy môžu ísť. Vraj z praktického dôvodu. Vybrala si tri, v ktorých okolí si vie predstaviť život. „Povedala som im, že môžu ísť na tieto tri školy, pretože o ulicu nižšie si tam kúpim byt,“ komentovala ochranárska matka.

Aniston, ktorá nemá deti, sa v rozhovore s Bullockovou zase priznala k tomu, na čo sa teší vo svojej budúcnosti. „Nie je toho veľa, pri čom by som sa videla v budúcnosti. Je to skôr taký krátky záber v mojej hlave, v ktorom počujem oceán, vidím oceán, počujem smiech, vidím deti bežať po pláži, počujem ľad padajúci do pohára, cítim vôňu čerstvo uvareného jedla. Je to zachytenie radosti v mojej hlave,“ vyznala sa zase Aniston svojej kamarátke.

Hollywoodska herečka sa tiež stala tvárou na obálke nového vydania spomenutého magazínu. Ani vo veku 51 rokov sa nevzdala odvážneho pózovania, keď na zábere sedí oblečená v koženej bunde, čiernych nohavičkách a na nohách má vysoké kožené čižmy.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #výchova #Jennifer Aniston #budúcnosť #Sandra Bullock #zivot

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...