Slávny fešák Evans ukázal partnera! Miluje môj humor, tvrdí na Instagrame

Nie je tajomstvom, že jeden z hollywoodskych fešákov, herec Luke Evans je gay. Doposiaľ však jeho súkromie bolo zahalené skôr rúškom tajomstvom.

13.02.2020 00:00
debata (2)
Luke Evans  na premiére seriálu  "The... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Luke Evans Luke Evans na premiére seriálu "The Alienist" v New Yorku.

Počas uplynulého víkendu sa však rodák z Walesu rozhodol oficiálne svetu predstaviť svojho nového partnera. Je ním Rafa Ollara, rodák z Argentíny, žijúci prevažne v Miami, ktorý študoval kostýmový dizajn a umeleckú réžiu. A v profesionálnom zozname má na konte spoluprácu s mnohými divadelnými scénami, režisérmi, ale tiež napríklad pracoval na umeleckom koncepte v niekoľkých luxusných hoteloch.

Evans zverejnil počas uplynulého víkendu na svojom Instagrame krátke video, na ktorom sa smeje po boku svojho partnera. „Miluje moj welšský humor…Nie, vážne. Fakt ho má rád,“ komentoval záber, na ktorom sa dvojica smeje. Obaja muži sú vyzlečení do pol pása a fotografia vznikla na Havaji, kde spolu strávili dovolenku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

He loves my welsh humour....no, honestly!! he does!! #hawaiimemories #happiness

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans),

Evansa si diváci môžu pamätať ako Gastona z muzikálu Kráska a zviera, či z akčných hitov Anna, Rýchlo a zbesilo 6 alebo Súboj titanov. Minulý rok priniesol na trh aj svoj hudobný debut, nahral vlastný album, s ktorým momentálne účinkuje aj na turné.

Vzťah s Ollarom údajne má dvojica na diaľku, ale obaja partneri sa snažia tráviť spolu čo najviac času. V minulosti sa hovorilo o tom, že Evans tvoril pár so španielskym modelom Jonom Kortajarenom. Túto romancu však nikdy nepotvrdil. O svojej sexualite však hovoriť problém nemá už od začiatkov kariéry. Ešte v roku 2002 pre magazín Advocate na margo svojej orientácie uviedol: „Počas môjho života v Londýne som sa nikdy nesnažil skrývať. Nie je to pre mňa žiaden problém a nikdy nebude.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Missing this one... @thereallukeevans at #victoriaandalbertmuseum Back in August

Príspevok, ktorý zdieľa Rafismo ⚔️ (@rafaolarra),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Instagram #gay #Luke Evans

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...