Harry zmizol do Kanady, William utužuje vzťahy s otcom: Tieto zábery sú dôkaz!

Možno sa odchodom princa Harryho a jeho manželky Meghan do Kanady ochladili rodinné vzťahy so zvyškom kráľovskej rodiny. Ale v nej, zdá sa, naopak dochádza k utužovaniu ďalších.

12.02.2020 14:40
debata (2)
Princ William s otcom, princom Charlesom... Foto: SITA/AP, Richard Pohle
Princ William s otcom, princom Charlesom Princ William s otcom, princom Charlesom spoločne na basketbalovom zápase vozíčkarov, ktorý si vyskúšali počas návštevy zdravotníckeho centra Defence Medical Rehabilitation Centre Stanford Hall.

Aspoň dedukovať sa to dá z utorňajšej návštevy v anglickom meste Loughborough, na ktorej sa spoločne zúčastnil princ Charles s manželkou Camillou a jeho syn, princ William s polovičkou Kate.

Médiá si okamžite všimli, že išlo o výnimočné spoločné absolvovanie kráľovských povinností, keď sa britský následník trónu Charles s najstarším synom vybrali na návštevu rehabilitačného centra pre bývalých členov armády.

Vojvodkyňa Kate Duchess z Cambridge v kabáte...
Princ William s otcom, princom Charlesom...
+2Princ Charles (v popredí) nasledovaný manželkou...

Pred objektívmi vzniklo aj niekoľko vrúcnych záberov. Napríklad, keď si princ William vyskúšal basketbalovú hru na invalidnom vozíčku a jeho otec ho kamarátsky potľapkával alebo mu s úsmevom masíroval krk ako vyčerpanému hráčovi. Tomu sa so smiechom prizerali obe manželky, nevesta Kate aj jej svokra Camilla.

Návšteva rehabilitačného centra pre bývalých vojakov nebola prekvapením, keďže práve William je jeho hlavným patrónom a pred pár rokmi inicioval myšlienku jeho vzniku aj peňažnej zbierky, do ktorej sa sám zapojil slušnou sumou.

Jeho manželka Kate tentoraz nechala pred objektívmi skôr „vyniknúť“ práve Williama a jeho otca Charlesa, so svokrou Camillou sa však venovali diskusii s ďalšími pacientmi.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #rodina #vzťahy #princ charles #spolu

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...