Vojvodkyňa Kate sklamala malých fanúšikov! Mrzí ma to, povedala

Skutočnosť, že vojvodkyňu z Cambridge milujú predovšetkým deti, je dobre známa.

13.02.2020 15:00
vojvodkyňa Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate počas návštevy "The Ark Open Farm" neďaleko Belfastu v obklopení malých fanúšikov.
debata

Množstvo jej malých fanúšikov si na svoju kráľovskú hviezdu počkalo aj počas jej aktuálnej návštevy na farme neďaleko Belfastu. V týchto dňoch trojnásobná mama propaguje po Veľkej Británii projekt „5 Big Questions“, ktorý je zameraný na prieskum, ako zlepšiť rozvoj najmenších detí do veku 5 rokov a projekt podporuje Nadácia kráľovskej rodiny. V jej mene ho propaguje práve 38-ročná Kate.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy "The Ark Open...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy "The Ark Open...
+2Vojvodkyňa Kate počas návštevy "The Ark Open...

V dave čakajúcich fanúšikov sa Kate prihovorila aj dvom malých deťom, ale tie zostali zo svojej „princeznej“ sklamané, ako povedala ich mama priamo vojvodkyni. Veselý moment sa ocitol aj na stránke Cool FM News. Manželke princa Williama totiž na farme chýbala korunka či tiara, ktoré nosí na spoločenských udalostiach. „Mysleli si, že budete mať na hlave korunku,“ prihovorila sa vojvodkyni mama detí. „Oh, ja viem a veľmi ma to mrzí,“ odpovedala Kate s úsmevom na perách.

Ako uvádza stránka magazínu People, trojročná Annabel dokonca očakávala, že Kate bude mať počas návštevy farmy na sebe aj šaty ako princezná, ona však prišla v hnedej bunde a čižmách. „Annabel si myslela, že Kate vyzerá v skutočnosti ako Popoluška,“ vysvetlila mama malého dievčatka a pre spomínaný server ešte dodala: „Bolo od vojvodkyne Kate skvelé, ako sa snažila porozprávať s čo najväčším počtom detí a ich rodičov.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Belfast

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...