Harry a Meghan pretrhli ďalšie spojenie s Londýnom! Doplatili na to ich zamestnanci

Princ Harry (35) a vojvodkyňa Meghan (38) pokračujú v "trhaní" spojenia s Veľkou Britániou. Z Kanady sa už nevrátia?

14.02.2020 13:40
Britian Britský princ Harry a jeho polovička -... Foto: ,
Britský princ Harry a jeho polovička - vojvodkyňa Meghan.
debata

Ich 15 zamestnancov dostalo výpovede. Zároveň sa Harry a Meghan vzdali svojich priestorov, ktoré mali vyhradené v Buckinghamskom paláci, informuje Daily Mail. Podľa spomínaného denníka ide o ďalší významný signál, že dvojica sa do Londýna neplánuje vrátiť.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu mali správu o zatvorení kancelárie oznámiť svojim zamestnancom už v januári, keď celé šialenstvo okolo „Megxit-u“ vypuklo. Podľa spomínané denníka môžu byť z ich tímu v paláci naďalej zamestnaní maximálne dvaja ľudia, ostatní si tak budú musieť hľadať inú prácu.

Zdroj z blízkosti kráľovskej rodiny sa pre spomínaný denník vyjadril: „Vzhľadom na fakt, že dvojica sa stiahla, nebudú pre nich potrebné kancelárie v Buckinghamskom paláci. Zatiaľ sa stále pracuje na odchode dvojice a zamestnanci sa presúvajú na iné pozície. Bohužiaľ, bez prepúšťania sa to nezaobíde.“

Náročnejšie obdobie tak čaká asistentku Fionu Mcilwham či šéfku komunikačného oddelenia, Sarah Lathamovú, obe začali pre Harryho a Meghan pracovať len minulý rok. "Celý tím je voči kráľovskému páru veľmi lojálni a rešpektuje rozhodnutie, ktoré Harry a Meghan urobili.

18. januára kráľovná Alžbeta II. oznámila, že britský princ Harry a jeho manželka Meghan už nebudú disponovať titulom kráľovská výsosť, nebudú plniť pracovné povinnosti plynúce z príslušnosti ku kráľovskej rodine a nebudú platení z verejných prostriedkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...