Už sa na seba nepodobá! Štíhla Adele na ceste do fitka, vyzerá ako Angelina!

Už sa na seba ani nepodobá! Speváčka Adele prekvapila pred pár dňami v Beverly Hills, keď ju pristihli na ceste do posilňovne.

15.02.2020 00:45
debata
Speváčka Adele počas návštevy fitness-centra v... Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka Adele počas návštevy fitness-centra. Speváčka Adele počas návštevy fitness-centra v Beverly Hills.

Britská rodáčka, ktorá dlhé rokxy reprezentovala kypré ženy s plnšími krivkami v hudobnej brandži, sa za posledné mesiace zmenila na nepoznanie. Dôvodom bol úbytok jej hmotnosti, pre ktorý sa rozhodla v spolupráci s trénerkou.

Paparazzovia zachytili Adele cestou do fitness v Beverly Hills a na prvý pohľad sa len ťažko dalo spoznať, že to je naozaj ona. Oblečená do čiernych legínsov a športového topu s dlhými rukávmi nechala vyniknúť „nové“ telo. Tvár však skrývala pod klobúkom narazeným do čela a spod neho vykukovali len výrazné pery. Ak vám náhodou napadlo, že trošku pripomína herečku Angelinu Jolieovú, nebudete sami!

Americké médiá prišli s informáciou, že Adele údajne zhodila bezmála 45 kilogramov svojej pôvodnej váhy. Keďže speváčka sa k súkromným záležitostiam takmer nevyjadruje, aj toto tvrdenie zostalo bez odozvy.

Adele sa naposledy prihovorila svojim fanúšikom počas vianočných sviatkov v minulom roku. Na svojom Instagrame zverejnila čiernobiely záber s vianočným škriatkom Grinchom a Santa Clausom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #postava #štíhla #paparazovia

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...